BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKashkari: Enflasyon görünümü olumlu----

Kashkari: Enflasyon görünümü olumlu

Kashkari: Enflasyon görünümü olumlu
31 Temmuz 2023 - 07:59 www.finansgundem.com

Minneapolis Fed Başkanı Kashkari; ABD'nin bir durgunluktan kaçınma yolunda göründüğünü, ancak enflasyonla boğuşmaya devam ederken işsizlikte hafif bir artış görebileceğini belirtti.

Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, enflasyon görünümünün olumlu olduğunu, ancak işsizlikte bir miktar artış neden olabileceğini söyledi.

Kashkari CBS News'e verdiği röportajda, ABD'nin bir durgunluktan kaçınma yolunda göründüğünü, ancak enflasyonla boğuşmaya devam ederken işsizlikte hafif bir artış görebileceğini ifade etti.

Kashkari, Fed'in faiz oranlarını yükseltmeyi bitirip bitirmediğinden emin olmadığını ve politika yapıcıların eylül ayında bir araya geldiklerinde verilerin kendilerine yol göstermesine izin vereceklerini belirtti.

Minneapolis Fed Başkanı, ABD ekonomisinin çeşitli şokların ortasında dayanıklı kaldığını, gelecekte olası bir şoku da yakından takip edeceğini söyledi.

Lagarde: Son büyüme verileri "cesaret verici"

 

Euro Bölgesi'nde çekirdek enflasyon endişesi

 

Ekonomistlerin enflasyon beklentisi belli oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)