BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKars'ta kar manzaraları dron ile görüntülendi----

Kars'ta kar manzaraları dron ile görüntülendi

Kars'ta kar manzaraları dron ile görüntülendi
18 Kasım 2023 - 16:15 www.finansgundem.com

Kars'ta etkili olan kar yağışıyla beyaza bürünen yüksek kesimlerdeki yerleşim yerleri dron ile görüntülendi.

Türkiye'nin rakımı en yüksek illerinden biri olan Kars'ta dün başlayan ve aralıklarla devam kar, yüksek kesimlerde zaman zaman etkisini sürdürüyor. Kar yağışıyla yüksek rakımlı köy ve Dağpınar beldesi beyaz örtüyle kaplandı. Kentin beyaza bürünen yerleşim yerleri dron ile görüntülendi. Beyaza bürünen arazide besiciler, küçükbaş hayvanlarını karlar arasında otlatmaya çalıştı. Besiciler verim için sürülerini karın az yağdığı meralara doğru götürdü.

Kent sakinlerinden İsmail Ayaz, bu yıl geçen seneye göre karın erken geldiğini belirterek "Geçen sene kar dağlara yağdı, merkeze çok geç geldi. Bu sene erkenden kışı karşıladık, inşallah yağış kesilmeden bir süre devam eder." ifadesini kullandı.

Sarıkamış'ta aralıklarla etkili olan kar yağışıyla Kızılçubuk bölgesi beyaza büründü. Yaklaşık 10 santimetre kar kalınlığına ulaşan sarıçamlarla çevrili 2 bin 500 rakımdaki bölge, manzarasıyla doğa fotoğrafçılarının ilgisini çekiyor. Digor ilçesinde de karlarla çevre beyaza büründü. Kars-Digor arasında akan derelerin oluşturduğu karlı menderesler dron ile görüntülendi.

Bölgeye gelen doğa fotoğrafçısı Gürsoy Solmaz, kar yağışından sonra çok güzel manzaralar oluştuğunu söyledi. Doğanın güzelliklerini anlatan Solmaz, "Yöremize ikinci kar yağışı oldu, bu güzellikleri görmek fotoğraf çekmek adına geldik. İnşallah doğaseverler, fotoğraf severler buraları karelemek adına gelirler." dedi.

Kars, Ardahan ve Erzurum'da soğuk hava etkili oldu

 

Kars ve Ardahan beyaz örtüyle kaplandı

 

'Kars-Erzurum Turistik Ekspresi' ilk seferine çıkıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)