BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKars'ta 7 terörist etkisiz hale getirildi----

Kars'ta 7 terörist etkisiz hale getirildi

Kars'ta 7 terörist etkisiz hale getirildi
02 Ekim 2016 - 16:40 www.finansgundem.com

Kars'ın Kağızman ilçesinde, terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen hava destekli operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirildi.

Kağızman ilçesi Çemçe-Madur bölgesinde, dün gece, güvenlik güçleri tarafından terör örgütü mensuplarına yönelik hava destekli operasyon başlatıldı.

Operasyon sırasında insansız hava aracı (İHA) ile tespit edilen 7 terör örgütü mensubu çembere alındı.

Ardından "Atak" helikopter ile ateş altına alınan teröristlerden önce 4'ü etkisiz hale getirildi. Devam eden operasyonda daha sonra 3 terörist daha etkisiz hale getirildi.

Kars Valisi Rahmi Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgede İHA ile 7 teröristin tespit edildiğini ve belirlenen hedeflere helikopterlerle ateş açıldığını belirterek, "Dün gece Kağızman ilçesi Çemçe-Madur bölgesinde hava destekli başlatılan operasyon başlatıldı. Bugün öğle saatlerinde 7 kişilik terörist grubu tespit edildi ve helikopterle ateş altına alındı. Operasyonda 7 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.

Vali Doğan, bölgedeki hava destekli operasyon sonrası başlatılan arama tarama faaliyetlerinin sürdüğünü sözlerine ekledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)