BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKardashian'ın inşaatına komşu darbesi----

Kardashian'ın inşaatına komşu darbesi

Kardashian'ın inşaatına komşu darbesi
20 Eylül 2021 - 12:11 www.finansgundem.com

Kim Kardashian, Los Angeles'ın en gözde bölgelerinden biri olan Hidden Hills'teki evinde inşaat yapmak isterken komşu engeline takıldı. Kardashian'ın komşusu Sarah Key, ünlü yıldızın mülkündeki yenileme planlarını durdurmak için mahkemeye başvurdu

Rapçi eşi Kanye West ile boşanma aşasında olan Kim Kardashian, dört çocuğuyla birlikte yaşağı Los Angeles'ın Hidden Hills'te yer alan evini yenilemek için başlattığı inşaat, Sarah Key isimli komşusunu rahatsız etti.

Kardashian'ın mülkü için yaptığı planlar, evinin arazisinde bir yeraltı mahzeni, yeraltı otoparkı, yeraltı sağlık merkezi ve müstakil bir koruma kulübesi dahil olmak üzere çeşitli yapılar inşa etmeyi içeriyordu. Ancak TMZ'nin ulaştığı Kim Kardashian'a yakın kaynaklar, Amerikalı yıldızın bir mahzen planı olmadığını söyledi.

"İNŞAATI DURDURUN"

Mahkeme belgelerine göre, 40 yaşındaki yıldızın komşusu Sarah Key başvuruyu yaptı ve davalı olarak Kim Kardashian'ı değil, Hidden Hills Toplum Derneği'ni seçti.

Key, dernekten, bölgenin 'doğal ve kırsal ilçe ortamını' kaybetmesini istemediğinden, Kardashian'ın 'iki tepeyi düzleştirme' ve 'iki yüksek basınçlı gaz iletim hattı' üzerine inşaat yapma planını durdurmasını talep etti.

Key ayrıca, gaz hatlarının üzerine bina yapılmasının "Hidden Hills sakinlerini fiziksel yaralanma ve onarılamaz mal hasarı riskiyle karşı karşıya bırakacağına" dair korkularını da paylaştı.

"CAN KAYBINA NEDEN OLABİLİR"

Dosya, Kardashian'ın planlarının "Hidden Hills'in iki tepesinin yok edilmesini, en azından onarılamaz zararlar verebileceğini" ve "bu iki geliştirme projesini ilerletmenin can kaybına neden olabileceğini" içeriyor.

Kaynaklar Kardashian’ın inşaat planlarının, tüm kurallara uygun olması için, konut derneği ile istişare içinde yapıldığını söyledi.

20 MİLYON DOLARLIK EV

Kim Kardashian ile boşanma aşamasında olduğu eşi Kanye West, söz konusu malikaneyi 2014 yılında 20 milyon dolara satın almıştı.

Mülkün yenilenme aşamasında Kardashian ile West, ünlü yıldızın annesi Kris Jenner'ın yanında kalmış ve ünlü çift eve 2017'de taşınmıştı.

DÖRT ÇOCUK ANNESİ

Öte yandan 2014 yılında rapçi Kanye West ile dünyaevine giren reality şov yıldızı Kim Kardashian, şimdilerde ise boşanma aşamasında. West ile bu süreçte uyumlu olmayı sürdüren Kardashian'ın bu evlilikten North, Saint, Psalm ve Chicago adında dört çocuğu bulunuyor.

Kardashian'ın şirketi 1 milyar dolar ediyor

 

Kim Kardashian, Kanye West’in aklını kaybetmesinden korkuyor!

 



YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)