BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKarabük ve Kütahya'da karantina----

Karabük ve Kütahya'da karantina

Karabük ve Kütahya'da karantina
19 Ağustos 2020 - 01:45 www.finansgundem.com

Korona virüs vakalarındaki artış, karantina alanlarının da çoğalmasına yol açıyor. Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde bir köyde ve Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı bir köy ve bazı mahallelerde karantina uygulaması başlatıldı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesine bağlı Hamamköy köyü, görülen korona virüs vakaları nedeniyle 14 günlüğüne karantinaya alındı.

Hisarcık Kaymakamlığı, Hamamköy köyünde korona virüs vakaları görülmesi üzerine kurul kararıyla karantina uygulamasına geçildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "Hamamköy Köyünde koronavirüs vakalardaki artış nedeniyle bireysel izolasyonun yeterli olamayacağı, alınan tedbirlerin bulaşın yayılım hızının düşürülmesine olan etkisinin en üst noktaya taşınabilmesi amacıyla 14 gün süreyle karantina uygulaması başlatılmıştır. Karantina altına alınan Hamamköy köyündeki vatandaşların vefa sosyal destek ekiplerine bildirilen ihtiyaçları ilgili kurumlarca karşılanacaktır" denildi.

KARABÜK'TE BİR KÖY VE BAZI EVLERDE KARANTİNA

Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Nodullar köyü ile Yortan beldesi merkez mahalleleri ve Akmanlar köyündeki bazı evlerde, yeni tipcorona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, birden fazla Kovid-19 vakası tespit edilen Nodullar köyünde 1 Eylül saat 24.00'a kadar karantina uygulanması kararı alındığı bildirildi.

Yortan beldesi merkez mahalleleri ile Akmanlar köyünde ikamet edip Kovid-19 testi pozitif çıkanlar ve pozitif vaka temaslısı olarak saptananların tüm hane halkları dahil 14 gün süreyle ev karantinasında tutulmasına karar verildiği belirtilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Karantina altındaki Nodullar köyü ile Yortan beldesi merkez mahalleleri ve Akmanlar köyünde hane karantinası altındaki kamu ve özel sektör çalışanları karantina süresi boyunca idari izinli sayılacaktır. Alınan karara uymayanlara idari para cezası ile gerekli adli işlemlerin uygulanacaktır."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)