BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKarabağ'da, Rusya’nın arabuluculuğunda cenaze değişimi yapıldı----

Karabağ'da, Rusya’nın arabuluculuğunda cenaze değişimi yapıldı

Karabağ'da,  Rusya’nın arabuluculuğunda cenaze değişimi yapıldı
14 Kasım 2020 - 15:21 www.finansgundem.com

Azerbaycan ile Ermenistan’ın Karabağ’da cenaze değişimi yaptıkları belirtildi. Söz konusu değişimde, buradaki Rus barış güçlerinin arabuluculuk görevi yaptığı kaydedildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı yetkilileri, Karabağ’da konuşlandırılmış Rus barış güçlerinin arabuluculuğu ve katılımı ile Ermenistan’la çatışmalarda ölen askerlerin cenazelerinin değişimini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yetkililer, Karabağ’daki çatışmaların sonlandırılması anlaşmasından hemen önce Azerbaycan’ın eline geçen Şuşa kentindeki çarpışmalarda ölen bazı askerlerin cezanelerinin karşılıklı olarak teslim edildiğini söyledi.

Azerbaycan’ın savunma yetkilileri, Ermenistan’dan çatışmalarda ölen altı Azerbaycan askerinin cenazesini teslim aldıklarını belirtti, ancak karşı tarafa teslim edilen cenaze sayısı paylaşılmadı.

Rusya, Azerbaycan ve Ermenistan’ın 10 Kasım’da Karabağ’daki çatışmaların sonlandırılmasına ilişkin yaptıkları anlaşmanın sekizinci maddesi tarafların esir ve cenaze değişimi yapmasını içeriyor.

Azerbaycan yenilgisinin ardından Ermenistan karıştı! Tarihi hezimet

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)