BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKanye West'ten Kim Kardashian'a 1 milyon dolarlık hediye----

Kanye West'ten Kim Kardashian'a 1 milyon dolarlık hediye

Kanye West'ten Kim Kardashian'a 1 milyon dolarlık hediye
23 Ekim 2019 - 11:32 www.finansgundem.com

Kanye West, önceki gün eşi Kim Kardashian'ın 39. yaş günü için bir vakıfa 1 milyon dolar bağışta bulundu.

Ünlü televizyon yıldızı Kim Kardashian önceki gün 39 yaşına girdi. Rapçi eşi Kanye West ise doğum günü hediyesi olarak Kim adına bir hapishane reform vakfına 1 milyon dolarlık bağış yaptı.

Dün Twitter’dan, eşi West’in yaptığı bağışın sertifikasını takipçileriyle paylaşan Kardashian, eşinin bu inceliğinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Sertifikada bağış yapan isimler, Kanye West ile olan çocukları North, Saint, Chicago ve Psalm’ın isimleri de yer alıyor.

Kim Kardashian son olarak 1997 yılında 16 yaşındayken cinayet suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılan 39 yaşındaki Momolu Stewart’ın salıverilmesi için ABD Başkanı Donald Trump’a başvuruda bulundu. Kim Kardashian, şu ana kadar yasal yolları izleyerek 18 tutukluyu özgürlüğüne kavuşturdu.

1 MİLYON DOLARLIK GÖNÜL ALMA

West, eşi Kim’i hedef alarak “Tüm kızlara bakıp, bir de karıma bakarak ‘Benim kadınım da tıpkı diğer kadınlar gibi vücudunu göstermeli' diye düşündüm. Ama bunun, evli biri ve 4 çocuk babası olarak ruhumu etkilediğimi farketmedim. Korse, iç çamaşırının farklı bir biçimi gibi. Seksi… Yani kimin için bu seksilik” diyerek tepkisini göstermişti.

Sosyal medya kullanıcıları Kanye West’in bu cömert hediyesinin altında Kim Kardashian’ın gönlünü almak olduğu yorumunda bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)