BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKanada Başbakanı'ndan Kurban Bayramı mesajı----

Kanada Başbakanı'ndan Kurban Bayramı mesajı

Kanada Başbakanı'ndan Kurban Bayramı mesajı
21 Ağustos 2018 - 08:52 www.finansgundem.com

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak Müslümanların bayramını tebrik etti.

Kanada BaşbakanıTrudeau, Kanada Başbakanlık Ofisinden basına yazılı ve görüntülü  olarak dağıtılan mesajına, "Esselamü  Aleyküm" diyerek başladı. Kanada ve dünyada  Kurban Bayramı’nı kutlayan Müslümanlarla birlikte olduğunu belirten Trudeau,  bayramın aynı zamanda haccın sonuna da işaret ettiğini vurguladı. 

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, mesajında şunları kaydetti:  

“Kurban Bayramı, fedakarlıklardan ders çıkarmak ve ihtiyaç sahibi  olanlara merhametgöstermek için bir fırsatlar zamandır. Bu fırsatı göstermek  için, aileler ve arkadaşlar bayram için bir araya gelecek, sabah namazlarına  katılacak ve hayattan zevk aldıkları nimetlere teşekkür edecektir. Hepimiz için  Kurban Bayramı, Kanada Müslüman topluluğunun toplumumuza yaptığı önemli katkıları  tanımak ve kim olduğumuzu fark edenleri kutlamak için bir fırsattır. Ailemizin  adına, Sophie ve ben Kurban Bayramı'nı idrak eden herkese harika bir kutlama  diliyorum. Eid Mübarek!” 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)