BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de ----

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de
07 Aralık 2022 - 09:12 www.finansgundem.com

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığına, SGK Başkanlığına ve Gazi Üniversitesine toplamda 90 yeni sözleşmeli personel alınacak.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığına 40 sözleşmeli personel, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığına 30 müfettiş yardımcısı, Gazi Üniversitesine ise 20 sözleşmeli personel alınacağı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ADLİ TIP KURUMU'NA 40 SÖZLEŞMELİ PERSONEL

Adli Tıp Kurumu'nun merkez ve taşra teşkilatına, sözlü sınav sonucuna göre sözleşmeli 5 büro personeli, 2 aşçı, 4 şoför, 23 hizmetli, 2 sağlık teknikeri, 1 infaz ve koruma memuru ile 3 koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Adaylar başvurularını 12-25 Aralık'ta e-Devlet aracılığıyla "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresinden gerçekleştirecek. Başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgiler, Adli Tıp Kurumunun internet sitesinde yer alacak.

SGK’YE 30 MÜFETTİŞ YARDIMCISI

SGK Başkanlığı, yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre 30 müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Adayların, 2021 ve 2022'de yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın "KPSSP48" puan türünden en az 80 ve üzerinde alması, en az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler, tıp, diş hekimliği, eczacılık fakültelerinden veya sosyal hizmetler, sağlık idaresi veya sağlık yönetimi, matematik, istatistik, aktüerya, bankacılık, sigortacılık, işletme mühendisliği, endüstri mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması ve 2023'ün Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor.

Başvuralar 12-30 Aralık'ta e-Devlet aracılığıyla "https://www.turkiye.gov.tr/sgk-kurum-disi-sinav" adresinden yapılacak. Aranan nitelikler ve diğer başvuru şartlarına SGK'nin internet sitesindeki "duyurular" bölümünden ulaşılabilecek.

GAZİ ÜNİVERSİTESİNE 20 SÖZLEŞMELİ PERSONEL

Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı birimlerde çalıştırılmak üzere sözleşmeli 9 koruma ve güvenlik görevlisi, 1 elektrik elektronik teknikeri ve 10 büro personeli alınacak. Adaylar, 7-21 Aralık'ta "http://personelilan.gazi.edu.tr" adresinden istenilen belgeleri sisteme yükleyerek başvurusunu tamamlayabilecek. Başvuru sonunda sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak belirlenecek. Personel alımına yönelik herhangi yazılı veya sözlü sınav uygulanmayacak.

Adaylar, başvuru şartlarını "personel.gazi.edu.tr" internet sitesinden öğrenebilecek.

Yeni yılda 27 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek

 

Gelir İdaresi Başkanlığı 71 personel alımı yapacak

 

Kamuya 780 personel istihdam edilecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)