BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKalitenin adresi Toyota Plaza GTC Global----

Kalitenin adresi Toyota Plaza GTC Global

Kalitenin adresi Toyota Plaza GTC Global
30 Aralık 2014 - 11:31 www.finansgundem.com

GTC Global dünya otomotiv devi Toyota'nın bayisi oldu

Türkiye’de 2 yıl önce otomotiv sektörüne giren GTC Global, şimdi de dünya devi Toyota’nın bayisi oldu.  

GTC Global, satış, servis, yedek parça, 2. el ve sigorta departmanları ile Toyota’nın yükselen yıldızı olmaya aday750 m2 si kapalı showroom alanı ve toplamda 3.500 m2 alan da, özel eğitimli 46 kişilik kadrosu ile Toyota bayileri arasındaki yerini aldı ve “Toyota bizden sorulur” sloganı ile müşterilerine hizmete başladı .

Diğer bayiliklerinde elde ettikleri başarıyı, müşterilerine her konuda sonuç odaklı çözümler bulmalarına ve müşteri memnuniyetini 1 numaralı öncelik olarak görmelerine bağlayan GTC Global, Dolapdere deki yeni yerlerinde de bu değerlerine öncelik verecek gibi görünüyor.
Açılışını İstanbuldaki 5 yıldızlı bir otelde düzenlediği davet ile basına duyuran GTC Global, bu davete kendi müşteri portföyünü de davet ederek en mutlu günlerini müşterileriyle birlikte kutladı.

Açılışa Toyota Türkiye Satış ve Pazarlama A.Ş CEO su Sn. Ali Haydar Bozkurt ve Toyota Türkiye pazarlama ve Satış A.Ş üst yönetimi katıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)