BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKaliforniya'daki yangında 2 yanmış ceset daha bulundu----

Kaliforniya'daki yangında 2 yanmış ceset daha bulundu

Kaliforniya'daki yangında 2 yanmış ceset daha bulundu
03 Ağustos 2022 - 09:36 www.finansgundem.com

Siskiyou İlçesi Şerif Ofisi, arama-kurtarma ekiplerinin, yanmış bir araçta mahsur kalarak ölen iki kişiden sonra, eyaletin Oregon sınırına yakın ormanlık bölgedeki evlerde iki kişinin daha yanmış cesedine ulaşıldığını duyurdu.

ABD'nin batısındaki Kaliforniya eyaletinde süren yangında 2 kişinin daha yanmış cesedi bulundu.

Siskiyou İlçesi Şerif Ofisinin sosyal medya hesabından yapılan basın açıklamasında, "Her iki kişi de 96 numaralı eyalet yolu boyunca sıralanan ayrı konutlarda bulunuyordu. Bu, teyit edilen ölüm sayısını 4'e yükseltiyor" denildi.

Ayrıca, ABD'nin kuzeybatısında yer alan eyaletlerinden Montana'da cuma günü başlayan ve 66 kilometrekareye ulaşan yangının henüz yüzde 10'luk, aynı bölgedeki Idaho eyaletinde 220 kilometrelik alanda etkili olan yangının ise yüzde 23'lük kısmının kontrol altına alınabildiği belirtildi.

Kentucky'deki selde ölenler 37'ye çıkmıştı

ABD'nin orta bölgesinde yer alan Kentucky eyaletinde ise 35 olan can kaybının en son cesetleri bulunan 2 kişinin eklenmesiyle 37'ye çıktığı söylenmişti.

Vali Andy Beshear, geçen haftaki büyük sel nedeniyle ölü sayısının arttığını ifade ederek, bu hafta sonu yapacağı İsrail gezisini iptal ettiğini açıkladı.

7 bin 500 kişinin elektriği kesik

Sel sularından etkilenen bölgede halen 7 bin 500 civarında kişinin elektriğinin kesik olduğunu dile getiren Bashear, cep telefonu şebekesinin ise tekrar aktif hale getirildiğine değindi.

Gece sokağa çıkma yasakları

Eyaletin Breathitt ve Knott ilçeleri yakınındaki Hindman şehrinde, sel sonrası yağmalama hadiselerini durdurmak için gece sokağa çıkma yasakları ilan edildi.

Ne olmuştu?

Kentucky'de 27 Temmuz'da, şiddetli yağmur sel felaketine yol açmış, yağmur sularının tetiklediği toprak kaymaları sonucu bir çok ev ve işyeri çamura batarken ölenlerin dışında mahsur kalan 1300 civarında insanın kurtarılması günler sürmüştü.

Kaliforniya yangın bilançosu ağırlaşıyor: 4 ölü

 

ABD'de OHAL ilanı: Yangın kontrolden çıktı!

 

ABD'nin Kentucky eyaletinde sel: 37 kişi öldü

 

Kentucky'de sel felaketi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)