BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKahpe mayınlar yeni döşenmiş----

Kahpe mayınlar yeni döşenmiş

Kahpe mayınlar yeni döşenmiş
07 Eylül 2015 - 06:19 www.finansgundem.com

Dağlıca'daki saldırının olduğu bölgede TSK'nın önceki gün 2 el yapımı patlayıcıyı imha ettiği, saldırıda kullanılan mayının yeni döşendiği belirtildi

Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısının gerçekleştiği bölgede, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) önceki gün yaptığı çalışmada 2 el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneğini imha ettiği, saldırıda kullanılan mayının ise yola yeni döşendiği tespit edildi. 

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, TSK bölgede mayın arama çalışmalarını sık sık tekrar ediyor, saldırının düzenlendiği Yüksekova ilçesinin Dağlıca ile Yeşiltaş arasındaki bölgesinde de bu çalışmalar yürütüldü.

Önceki gün yapılan aramada, 2 EYP düzeneğinin belirlendiği, bunların güvenlik güçlerince imha edildiği ve bölgenin temizlendiği kaydedildi. 

Akşam saatlerinde zırhlı araçların geçişi sırasında infilak ettirilen mayının ise terör örgütü PKK mensuplarınca yola yeni döşendiğinin tespit edildiği vurgulandı.

Bölgede hava operasyonlarının elverişsiz hava şartlarına rağmen devam ettiği bildirildi. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)