BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKadınlardan Görmez’e ‘istifa’ çağrısı----

Kadınlardan Görmez’e ‘istifa’ çağrısı

Kadınlardan Görmez’e ‘istifa’ çağrısı
10 Ocak 2016 - 08:29 www.finansgundem.com

Diyanet İşleri Başkanlığı Yüksek Kurulu Dini Bilgilendirme Platformu’nun yanıtına tepki sürüyor

Diyanet İşleri Başkanlığı Yüksek Kurulu Dini Bilgilendirme Platformu’nun “Bir babanın öz kozonü duyduğu şehvet, karısıyla olan nikahını düşürür mü sorusuna verdiği yanıta tepkiler devam ediyor. Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu adına yazılı bir açıklama yapan Başkan Canan Güllü, “Dokuz bakanlığın bütçesinden daha çok pay alan Diyanet işleri başkanlığı kadın düşmanı bir kurumdur!” dedi. Güllü yaptığı yazılı açıklamada Diyanet İşleri Başkanlığı’nı ensest ilişkiyi normalleştirmekle suçladı ve özetle şunları kaydetti:
 
“Diyanet İşleri Başkanlığı kadına yönelik eşitsizliği ve adaletsizliği devlet eliyle tekrar üretmektedir. Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu olarak uzun yıllardır Türkiye’deki ensest gerçeği üzerine çalışıyoruz.  Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ‘kendinden olmayan’ her kesime yönelik dışlayıcı tavrı bize bu kurumun iflas ettiğini göstermiştir. Öncelikli bir adım olarak Mehmet Görmez’in bu ülkenin kadınlarına özür ve açıklama borcu olduğuna inanıyor ve kendisini istifaya davet ediyoruz.”
 
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, “Ankara Buluşmaları” etkinliği kapsamında Cihannüma Derneği Ankara Şubesi üyeleri ile Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde buluştu. Görmez Sabahnamazını kıldırdıktan sonra dua etti. (Milliyet)
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Candemir Gültekin 10 Ocak 2016 14:31

    Tanrı bu adamı tarih önünde rezil etsin. Bu rezilin kızı acaba onun yüzüne tukurmuyormu ona sormuyormu acaba baba bana bakarken tahrik oluyormusun diye acaba?