BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinJustin Bieber'a Dubai’de şok----

Justin Bieber'a Dubai’de şok

Justin Bieber'a Dubai’de şok
07 Mayıs 2013 - 18:46 www.finansgundem.com

19 yaşındaki pop yıldızı Justin Bieber, Dubai'de hız yaptı 6 kez radara yakalandı

19 yaşındaki pop yıldızı Justin Bieber, Dubai’de Lamborghini marka otomobille hız yaparken tam altı kez radara yakalandı. Hürriyet gazetesinden Birce Bora'nın haberine göre Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de de bir konser veren Kanadalı pop yıldızının "ödünç aldığı" spor arabasıyla hız yaptığına tanık olan Nikki Jameson, "Bieber Şeyh Zayed yolunda hız yaparken yol üzerinde bulunan altı radarın tamamının ışıkları yandı" dedi. Görgü tanığı  Jameson, "Neredeyse bir otobüsle çarpışıyordu. Kesinlikle sakin araba kullanan biri değil" diye konuştu. Bieber’e Dubai’de spor arabayı kimin verdiği ise tartışma konusu oldu. Birleşik Arap Emirlikleri’nde böyle bir araba kiralayabilmek için kanunen en az 21 yaşında olmak gerekiyor. Şimdi şarkıcının onu hayranlarından “korumak” için sürekli yanında bulunan polisler tarafından sorguya çekilmesi bekleniyor. Bieber radara yakalandığı sırada, gecesine yaklaşık 33 bin lira ödediği lüks Burj al Arab otelinden konser vereceği Sevens Stadyumu'na gidiyordu.
HAYRANININ SALDIRISINA UĞRADI
2 Mayıs'taki Türkiye konserinin ardından Dubai`de hayranları ile buluşan Kanadalı yıldız, piyanonun başında şarkısını söylediği sırada sahneye atlayan çılgın bir hayranının saldırısına uğramıştı. Birden sahneye çıkan ve Justin'in üzerine atlayan hayranı, ünlü şarkıcının piyanosunu platformdan düşürmüştü. Korumaların müdahale ettiği bu olayın ardından Bieber, profesyonelce şarkısını söylemeye devam etmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)