BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaJPMorgan'dan altında rekor tahmini----

JPMorgan'dan altında rekor tahmini

JPMorgan'dan altında rekor tahmini
26 Temmuz 2023 - 17:33 www.finansgundem.com

2024'ün son çeyreğinde ons altın için ortalama fiyat hedefi 2.175 dolar olarak ortaya koyan JPMorgan, ons altın fiyatında yeni rekorlar bekliyor

JPMorgan, ABD'de olası bir resesyonu öncesinde altın için bir fırsat gördüğünü ve faiz oranlarının düşmeye başlamasıyla fiyatların yılsonuna kadar 2.000 dolar/ons seviyesini aşacağını tahmin etti. Bank, ons altının 2024 yılında yeni rekorlara ulaşacağını öngördü.

JPMorgan'ın küresel emtia araştırma müdürü Greg Shearer yaptığı değerlendirmede, Fed'in gelecek yılın ikinci çeyreğinde faiz indirimlerine başlaması beklentisinin gerçekleşmesiyle birlikte ABD'de reel getirilerin düşmesinin, değerli metal için "önemli bir itici güç" olacağını savundu.

2024'ün son çeyreğinde ons altın için ortalama fiyat hedefi 2.175 dolar olarak ortaya koyan JPMorgan, Fed'in para politikasında gevşemeye başlamasından önce ABD'de hafif bir resesyon yaşanacağı tahminiyle birliktee risklerin yukarı yönlü olduğunu ifade etti.

Shearer, "Altın sahipliğinin önümüzdeki 12, 18 aya baktığımızda performans gösterecek bir şey olduğunu düşündüğümüz çok önemli bir yerdeyiz" dedi.

Altının kilogramı fiyatı yükseldi

 

Binance, Almanya başvurusunu geri çekti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)