BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJohn Kerry, Suriye rejimini ve muhalifleri uyardı----

John Kerry, Suriye rejimini ve muhalifleri uyardı

John Kerry, Suriye rejimini ve muhalifleri uyardı
13 Mart 2016 - 18:55 www.finansgundem.com

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Paris'te Fransa Dışişleri Bakanlığı binasında gerçekleştirilen toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, "Bütün taraflar ateşkese uymalı, bölgeye insani yardım sevkiyatı konusunda işbirliği yapmalı ve siyasi geçişi amaçlayan müzakere sürecine riayet etmelidir.
Eğer Suriye rejimi ve destekçileri sınırları test edebileceklerini ve ateşkes taahhütlerini tartışmalı hale getirecek şekilde davranacaklarını düşünüyorlarsa yanılıyorlar" dedi.

Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri John Kerry, Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, İtalya Dışişleri Bakanı Paolo Gentiloni, İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond Libya, Suriye, Ukrayna ve Yemen için Paris’te bir araya geldi. Paris’te Fransa Dışişleri Bakanlığı binasında bir araya gelen bakanlar toplantı sonrası bir basın toplantısı düzenledi.

Fransa Dışişleri Bakanı Ayrault Suriye için yarın yeniden başlayacak müzakerelerde ılımlı muhalefete desteklerini sürdüreceklerini belirtti ve Suriye'de iç savaşın 6. yılına girdiğini hatırlatarak, “Bugüne dek yapılan müzakerelerde ilerleme kaydedildi ama devamı gelmeli ve Suriye'de ateşkese tamamen uyulmalı. İnsani yardımın bölgeye güvenli bir şekilde ulaşmalı bu da Suriye'de taraflar arasında yapılan müzakerelerin güvenirliğini sağlayacaktır" dedi.

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ise Suriye’de rejim ve muhaliflere uyarılarda bulunarak, "Bütün taraflar ateşkese uymalı, bölgeye insani yardım sevkiyatı konusunda işbirliği yapmalı ve siyasi geçişi amaçlayan müzakere sürecine riayet etmelidir. Eğer Suriye rejimi ve destekçileri sınırları test edebileceklerini ve ateşkes taahhütlerini tartışmalı hale getirecek şekilde davranacaklarını düşünüyorlarsa yanılıyorlar" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)