BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinJet sosyete Türkiye'yi sevdi----

Jet sosyete Türkiye'yi sevdi

Jet sosyete Türkiye'yi sevdi
02 Ekim 2013 - 09:10 www.finansgundem.com

Mısır'daki iç karışıklıklar jet sosyetenin de rotasını değiştirdi

Mısır'da Arap Baharı'yla başlayıp darbeye kadar uzanan olaylar, zengin turistlere rota değiştirtti. ABD'li otelcilik devi Four Seasons'ın jet sosyeteye yönelik yaptığı dünya turu bu yıl güzergâhını "darbe" nedeniyle Mısır'dan Türkiye'ye kaydırdı. 22 günlük dünya turunun duraklarından olan Mısır yerini Türkiye'ye bıraktı. Üç haftalık bu lüks tur, kişi başı 105 bin dolara mal oluyor. Sekiz ülkeyi kapsayan tur, 14 Eylül'de başlayarak 30 bin feet yükseklikte seyreden turun ilk durağı Japonya.
İKİ GÜN KONAKLAMA
Çin ve Maldivler'e uğrayan özel jet 27-28 Eylül'de İstanbul'a indi. İstanbul'da iki gün konaklayan jet sosyete Mısır Çarşısı, Aya Sofya gibi mekânları gezdi. Four Season's'ın internet sitesinde yer alan rotaya göre sonraki duraklar Rusya, Fas üzerinden New York. Tur, 5 Ekim'de yolculuğunu tamamlayacak.
2014 TURUNDA TÜRKİYE'DE 3 GÜN
Geçen yıl ilk kez düzenlenen jetle dünya turu Japonya, Çin ve Maldivler'in ardından benzer rotayla Mısır'a uğruyordu. Bu yıl ilk kez İstanbul'u da takvime alan tur, 2014'te de Türkiye'ye rotasında yer verecek. 117 bin dolarlık 2014 turunda jet, 13-15 Eylül'de İstanbul'da olacak.(Kerim Ülker/Sabah)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)