BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemJaponya’da OHAL süresi uzatıldı!----

Japonya’da OHAL süresi uzatıldı!

Japonya’da OHAL süresi uzatıldı!
07 Mayıs 2021 - 08:21 www.finansgundem.com

Japonya hükümeti, düşmeyen vaka oranları karşısında, Tokyo, Osaka, Kyoto ve Hyogo'da olağanüstü hal uygulamasına devam etme kararı aldı.

Kovid-19 Tedbirlerinden Sorumlu Kabine Üyesi Nişimura Yasutoşi, düzenlediği basın toplantısında, artan korona virüs vakalarına ilişkin, kriz durumu hissiyatının sürdüğünü söyledi.

"Hükümet, vaka oranlarını tam kapsamlı kontrol altına alacak ve halkın güvende olduğu hissetmesi için elinde geleni yapacak" diyen Nişimura, OHAL'i uzatmayı planladıklarını belirtti.

OSAKA'DA VAKA ARTIŞLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Osaka'daki vaka artışlarına dikkati çeken Nişimura, "Osaka'da yatak kapasitesi oldukça kritik. Tokyo'da da bu oranın gelecek iki haftada kötüleşmesini bekliyoruz. Başkentte daha bulaşıcı varyantlar yayılıyor" dedi.

Kyodo ajansının haberine göre Tokyo, Osaka, Kyoto ve Hyogo'da 11 Mayıs'ta sona ermesi planlanan OHAL, mayıs ayı sonuna dek uzatılacak. Uygulamaya Aiçi ve Fukuoka eyaletleri de eklenecek.

KORONA VİRÜSTE SON DURUM

Ülkede vaka sayısı 622 bin 693'e, ölü sayısı 10 bin 625'e yükseldi. Ülke genelinde 1098 kişi yoğun bakım servislerinde korona virüs tedavisi görüyor.

Japonya'da yerel yönetim Kovid-19 yardım paralarıyla heykel yaptırdı

 

Japonya'dan Hindistan'a Kovid-19'a karşı 50 milyon dolar hibe

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)