BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzzet Çapa sağlık kontrolünden geçirildi----

İzzet Çapa sağlık kontrolünden geçirildi

İzzet Çapa sağlık kontrolünden geçirildi
01 Nisan 2016 - 11:26 www.finansgundem.com

İstanbul Nişantaşı'nda bir kafede meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin ünlü işletmeci ve Hürriyet gazetesi yazarı İzzet Çapa dahil 5 kişi gözaltına alındı

Ünlü işletmeci ve Hürriyet gazetesi yazarı İzzet Çapa’nın da aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

İzzet Çapa ve diğer şüpheliler Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Çapa kontrol çıkışı gazetecilere, "İfade vermeye geldim. Adliye çıkışında hepsini anlatacağım" dedi.

"BENİ İZZET ÇAPA VURDURTTU"

Nişantaşı'nda önceki gün bir kafede yaşanan silahlı saldırıda 37 yaşındaki Hakan Başaran yan masasında oturan iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Başaran sol bacak ve baldırından yaralandı. İki şüpheli Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Hastanede tedaviye alınan Hakan Başaran'ın polise "Beni İzzet Çapa vurdurttu" yönünde verdiği ifade üzerine soruşturmayı Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri devraldı.

TEHDİT VE TAHRİK

İddiaya göre Hakan Başaran, İzzet Çapa ve Şehmuz adlı bir kişinin ortaklığındaki şirketin muhasebe kısmında çalışıyordu. Hakan Başaran ile ikilinin arasında çek ödeme konusunda sorun oluştu. İşletme ortakları Hakan Başaran'a olan borçlarını zamanı geçmesine rağmen ödemedi. İşinden ayrılan Hakan Başaran aracılar vasıtasıyla şirket ortaklarına alacağının ödenmesi için mesaj gönderdi. İki taraf arasında devam eden mesajlaşma tehdit ve tahrik boyutuna ulaşınca önceki gün silahlı saldırı gerçekleşti. Yine iddiaya göre şüphelilerin saldırı öncesinde Hakan Başaran'ın kulağına, "Şehmuz ismini sağda solda konuşma" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)