BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir'de CHP adayı Cemil Tugay'dan zafer açıklaması!----

İzmir'de CHP adayı Cemil Tugay'dan zafer açıklaması!

İzmir'de CHP adayı Cemil Tugay'dan zafer açıklaması!
31 Mart 2024 - 21:34 www.finansgundem.com

CHP'nin İzmir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay seçim sonuçları ve kurultay sonrası yaşanan süreç hakkında konuştu.

İzmir'in CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay 31 Mart yerel seçimleri hakkında kritik açıklamalarda bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanıldığını vurgulayan Tugay, CHP'de yapılan son kurultayın ardından partinin, yerel seçimlerde Türkiye'nin kaderini değiştirecek bir başarı ortaya koyduğunu söyledi.

Cemil Tugay'ın gerçekleştirdiği konuşmada öne çıkan detaylar şu şekilde:

"Fark yaratacak belediyecilik hizmetlerini göstereceğiz"

Türkiye'de halkımızın beklediği yeni siyaseti karşılayan yepyeni CHP anlayışı ve karşılığı var. Bu bizim sadece İzmir'de kazandığımız zaferin ötesinde tüm Türkiye ile ilgili mutluluk yaşamımızı sağlıyor. Yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu düşünüyorum. Bazı ilçelerimizde çok yakın sonuçlar var. Ancak en olumsuz haliyle bile geçen döneme göre daha fazla ilçenin bizim olacağı açık. Türkiye haritalarında şu anda görülüyor ki Ege bölgesinin tamamı CHP'li belediyelerin yönetimine geliyor öyle görünüyorlar. Türkiye'de pek çok il CHP belediye başkanlarınla yönetilecek. Bundan sonrası tabii ki bize büyük sorumluluk yüklüyor. İzmir'de ve aldığımız diğer illerde fark yaratacak belediyecilik hizmetlerini göstereceğiz. Bize güvenlerini artıracağız. Gelecek bir genel seçimde inşallah iktidarı kazanacağımıza inanıyoruz. Biz bunu hedeflediğimizi söyledik. İstediğimiz şey önce gençlerimizin, çocuklarımızın bu ülkede geleceklerinin olduğuna dair umutlarını kaybetmemeleri.

"Emekli, yaşlı, engelli ve hastalarımız bizim güvencemiz altındadır"

Kendisine sahip çıkılmasını isteyen emekli, yaşlı, engelli, hastalarımızın bizim güvencemiz altında olmaları bilmeleri, sosyal demokrat politikalarımızı en üst seviyeye çıkararak insanlarımıza hizmet edeceğimizi belirtmek isterim. Başta seçmenlerimizin bize gösterdikleri güvenleri nedeniyle daha sonra parti örgütü üyelerimize, her birisi gecesini gündüze katıp, sahada çalıştıkları için ve bugün de sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başlarında görev yapan arkadaşlarımıza, tüm görevlilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum."

İzmir'de heyecanlı yarış! Hamza Dağ mı, Cemil Tugay mı?

 

İşte Ankara'da önde giden isim!

 

İstanbul'da seçim heyecanı! İşte sonuçlar

 

İBB Başkanı İmamoğlu: Sonuçlardan memnunuz

 

İl il 2024 yerel seçim sonuçları

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)