BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİzmir Metro'da anlaşma sağlandı, grev iptal edildi----

İzmir Metro'da anlaşma sağlandı, grev iptal edildi

İzmir Metro'da anlaşma sağlandı, grev iptal edildi
22 Ekim 2021 - 04:47 www.finansgundem.com

Türkiye Demiryolu İşçileri Sendikası ile İzmir Metro A.Ş. arasındaki toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya varıldı

Türkiye Demiryolu İşçileri Sendikası ile Metro A.Ş arasındaki 627 çalışanı kapsayan toplu iş sözleşmesi olumlu sonuçlandı. Taraflar toplu iş sözleşmesini imzalarken, bugün saat 05.00'te başlaması planlanan grev ise sonlandırıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Türkiye Demiryolu İşçileri Sendikası İzmir Şubesi Başkanı Hamdullah Giral, emekçiye, metro emekçisine verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim. Metro A.Ş. 9. dönem toplu iş sözleşmemizi bu saat itibari ile imzaladık. Burada çalışan arkadaşlarımızın yüzü gülebileceği şekilde, hep baştan da söyledik, eşit  iş eşit ücret, büyükşehir başkanının söylemiyle.  Geldiğimiz yerlerde çalışanların yüzü güldü, Bundan sonraki hedefimiz diğer sözleşmelerde, daha güzel şartlarda sözleşmeler imzalamak, arkadaşlarımıza da hayırlı uğurlu olsun dedik, detayları onlarla paylaştık" dedi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)