BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİtalya, Gazze için hastane gemisi gönderiyor----

İtalya, Gazze için hastane gemisi gönderiyor

İtalya, Gazze için hastane gemisi gönderiyor
08 Kasım 2023 - 21:32 www.finansgundem.com

İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto, İtalyan donanmasına ait bir hastane gemisinin, Gazze'deki yaralılara yardım için bugün bölgeye hareket edeceğini söyledi

İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto, Bakanlıkta yaptığı basın açıklamasında, "İtalya, Filistin halkına yardım etmek için üzerine düşeni yapmaya devam ediyor ve her gün yapmaya devam edecek." dedi.

Bakan Crosetto, bünyesinde hastane ve ameliyathaneler olan Vulcano gemisinin bugün Civitavecchia Limanı'ndan bölgeye gitmek üzere hareket edeceğini ve Gazze'deki yaralılara yardım edeceğini belirtti.

Crosetto, "Bu gemiyi, savaştan etkilenen bölgelerin yakınına göndermek istiyoruz. Çünkü İtalya'nın ne düşündüğüne ve Filistin halkına karşı nasıl hareket etme niyetinde olduğuna dair net sinyaller vermek istiyoruz." diye konuştu.

Vulcano gemisinde toplam 170 personel bulunacağı ve bunların 30'unun acil sağlık durumlarına müdahalede uzman kişiler olduğu bilgisini veren Crosetto, bölgeye hastane gemisi konuşlandırmanın Filistinliler ve İsrailliler tarafından memnuniyetle karşılanacağına inandığını kaydetti.

İtalya Savunma Bakanı, bölgeye ilk insani yardımı gönderen ülkelerden olduklarını da ifade etti.

İtalya, önceki haftalarda da Gazze'ye Refah Sınır Kapısı’ndan Mısır Kızılayı aracılığıyla ulaştırılmak üzere iki C130 nakliye uçağı ile insani yardım göndermişti.

Belçika Başbakan Yardımcısı: İsrail'e boykot zamanı gelmiştir

 

İsrail ABD'den 200 'kamikaze dron' istedi

 

İsrail: Gazze'nin kalbindeyiz! Yeni açıklamalar...

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)