BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİsviçre Fazıl Say'ın konserlerini iptal etti----

İsviçre Fazıl Say'ın konserlerini iptal etti

İsviçre Fazıl Say'ın konserlerini iptal etti
21 Ekim 2023 - 11:22 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın İsviçre’de vereceği dört konser, sosyal medyada açıkladığı görüşler nedeniyle iptal edildi.

Piyanist ve besteci Fazıl Say sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; fikirleri nedeniyle konserlerinin iptal edildiğini belirterek, 23 Ekim Zürih, 24 Ekim Bern, 25 Ekim Cenevre ve 26 Ekim Luzern konserlerinde Birmingham Orkestrası ile sahneye çıkamayacağını duyurdu.

Sosyal Medya hesabından açıklamalar yapan Say şöyle dedi:

- Ortadoğu krizi sürecinde; toplam 3 tweet ve bir de konuşma yaptığım video yayınladım. Ben barıştan yanayım ve tüm açıklamaların da barış içindi. Ve her zaman iyiden, uzlaşıdan, güzel bir geleceğin beraber yaratılmasından yana oldum.

- İsrail’e 24 yıldır giden biriyim. Hepimiz gibi terör olaylarından üzüntü duydum.

- Bu dertli konuya, iki tarafı da anlamaya çalışan bir yaklaşımım olmuştur.

- Netanyahu’nun hiçbir geleceği olmayan savaş siyasetini, çok yanlış ve canice bulduğumu da yazdım. Ve son olarak; Erdoğan’ın bu konudaki yaklaşımını, her iki tarafa karşı da ‘sağduyulu ve barışçıl’ buldum, destekledim.

- Tüm bunlardan rahatsızlık duyulmasını, hatta konser iptaline dönüşmesini tuhaf karşılamakla beraber, benim açımdan yapacak bir şey yok. Dinlenmediğimiz, sesimizin duyulmadığı bir ortamdayız.

FAZIL SAY'IN HEDEFİNDE GÜLEN VAR!

 

FAZIL SAY FENERLİLERİ KIZDIRACAK

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.21 Ekim 2023 15:29

    FİLİSTİN BAŞKENTİ DOĞU KUDÜS OLAN DEVLET KURMAK İÇİN BM'YE GEREKİRSE HER İŞGÜNÜ MÜRACAAT ETMELİDİR İLK TANIYANLARDAN BİRİ DE BİZ OLMALIYIZ ONDAN SONRA DA ETKİLİ SİLAHLAR HİBE/SATIŞ YOLU İLE FİLİSTİN DEVLETİNİ GÜÇLENDİREREK ORTADOĞU BARIŞINA KATKIDA BULUNMALIYIZ