BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstinye cinayetinde 2 tutuklama----

İstinye cinayetinde 2 tutuklama

İstinye cinayetinde 2 tutuklama
14 Mayıs 2015 - 20:25 www.finansgundem.com

24 Aralık 2014 tarihinde Ali Ekber Akgün'ün kırmızı ışıkta beklerken otomobilinin içinde öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı

Sarıyer İstinye'de, 24 Aralık 2014 tarihinde Ali Ekber Akgün'ün kırmızı ışıkta beklerken otomobilinin içinde öldürülmesiyle ilgili soruşturmada gözaltına alınarak mahkemeye sevk olan 3 kişiden 2'si tutuklandı. Bir kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, "tetikçilik" yaptıkları gerekçesiyle daha önce tutuklanan Necip G. ve Şahin A.'nın telefon kayıtlarının incelenmesi sonucu irtibat içinde oldukları tespit edilen, tetikçileri azmettirdikleri ve yardım ettikleri öne sürülen 8 kişi 3 gün önce gözaltına alındı. Bu kişilerden 3'ü savcılık talimatıyla ifadeleri alındıktan sonra Emniyet Müdürlüğü'nden serbest bırakılırken, diğer 5 şüpheli Şeyhmus M. (39), Kartal A. (28), Ahmet M. (37), Serhat B. (36) ve Naif A. (55) bu sabah adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından Kartal A. ve Ahmet M. serbest bırakılırken, Şehmus M. ile Serhat B. tutuklanma istemiyle, Naif Aytek ise adli kontrol uygulanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.  

2 KİŞİ TUTUKLANDI
İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde sorgulanan şüphelilerden Şeyhmus M. "cinayete azmettirme", Serhat B. ise "cinayete yardım" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden Naif A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)