BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte Ekmel Bey'in iletişimcileri----

İşte Ekmel Bey'in iletişimcileri

İşte Ekmel Bey'in iletişimcileri
27 Haziran 2014 - 10:37 www.finansgundem.com

CHP ile MHP'nin çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, cumhurbaşkanlığı seçimindeki yolculuğunu deneyimli danışmanlarla yürütecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP)  cumhurbaşkanlığı  için “çatı adayı” Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu tanımam.

Ama kadere bak ki Ekmeleddin İhsanoğlu’nun İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri olarak Cidde’de görev yaptığı dönemde uzunca bir süre basın danışmanlığını yapan kişi arkadaşımdı. Murat Erker, o görevi bırakıp Suudi Arabistan’dan Türkiye’ye döneli birkaç yıl oldu. Hayli yoğun geçen Kuzey turunda fırsat buldukça internete girip, Türkiye’de neler olup bittiğini takip etmeye çalıştım. Bu sayede İhsanoğlu’nun seçim sürecinde çalışacağı kampanya ekibindeki iki ismi gördüm. O isimlerden Mete Belovacıklı’yı medyadan, Özlem Gürses’i ise iyi tanırım.

İhsanoğlu’nun basın koordinasyon ofisi, yaptığı her işin üstesinden layıkıyla geldiğine inandığım Özlem Gürses ile televizyoncu Mete Belovacıklı’ya emanet. Gürses, seçim boyunca İhsanoğlu’nun başdanışmanlığını ve asistanlığını yürütecek.

Televizyon izleyicilerinin yıllarca ekranlarda haberci, spiker ya da sunucu olarak izlediği Özlem Gürses’in eğitimi, bilgisi, birikimiyle üstlendiği görevin üstesinden geleceğinden eminim... (Ali Eyüboğlu/Milliyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)