BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİşte Aslan'ın Madrid 11'i----

İşte Aslan'ın Madrid 11'i

İşte Aslan'ın Madrid 11'i
27 Kasım 2013 - 19:42 www.finansgundem.com

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Real Madrid'le karşılaşacak. Dev maç öncesi detaylar belli olmaya başladı...

Dev maça sayılı saatler kala sarı kırmızılıların sahaya süreceği ilk 11 şekillenmeye başladı. Teknik direktör Mancini, sakatlığı halen tam olarak geçmeyen Hollandalı yıldız Sneijder'i ilk 11'de sahaya sürmeyecek. Portekizli genç yıldız Bruma ise ilk 11'de yer alacak.
Mancini'nin dün yapılan son antrenmanda Sneijder'i as kadroda değerlendirmediği de öğrenildi.
İşte Galatasaray'ın muhtemel ilk 11'i;
Eray - Eboue, Gökhan, Chedjeu, Riera - Melo, Selçuk, Bruma, Emre - Burak, Drogba 
"İTALYAN DERBİSİ"
şampiyonlar ligi B Grubu'nda bu akşam karşılaşacak olan Real Madrid ile Galatasaray'ın teknik adam koltuğunda iki İtalyan'ın oturuyor olması ülkelerinde "Bernabeu Stadı'nda İtalyan derbisi" olarak yorumlandı. Çizme basını Carlo Ancelotti'nin avantajlı olduğunu yazdı. 
La Gazzetta dello Sport, "Bernabeu'da İtalyan derbisi, Ancelotti Mancini'ye karşı" başlığını atarken, "Bu akşam iki İtalyan teknik adam, yabancı takımların başında Şampiyonlar'da karşı karşıya geliyor. Bu, Serie A, Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig olmak üzere 16. kez karşı karşıya gelmeleri" diye yazdı.  Gazete, bu mücadelelerin 9'undan Carlo Ancelotti'nin, 5'inden ise Roberto Mancini'nin zaferle döndüğünü hatırlattı. 
Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez rakip olan iki teknik adamın geçmişte elde ettiği skorları masaya yatıran çizme basını, bu nedenle Ancelotti'nin Madrid'deki maçta daha avantajlı olduğunu öne sürdü. 
KIRMIZI FORMA...
Galatasaray, Real Madrid karşısına kırmızı forma ile çıkacak.
G.SARAY İNCE HESAP PEŞİNDE
G.Saray Real Madrid ile deplasmanda karşılaşırken, grubun diğer maçı ise Juventus ile Kopenhag arasında. Madrid ve Torino'dan gelecek sonuçlarla beraber grubun kader hesapları da değişecek. Ancak olası sonuçlar hesapları da hayli karıştırıyor.
B Grubu'nda bugün oynanacak maçlar öncesinde Real Madrid 10 puanla lider durumda. Temsilcimiz Galatasaray ve Kopenhag ise 4 puanla 2. ve 3. sırada yer alıyor. Grubun son sırasında ise 3 puanla Juventus yer alıyor.
Sarı kırmızılılar İspanya'dan 3 puanla dönse bile Juventus'un evinde Kopenhag'ı yenmesi durumunda İstanbul'da İtalyan temsilcisi ile oynayacağı maçın sonucunu bekleyecek. Bu senaryoda Galatasaray son maçta Juventus'a yenilmediği takdirde adını bir üst tura yazdıracak.
Ancak Galatasaray İspanya'da puan kayberse ve İtalya'daki maçtan bir galip çıkarsa sarı kırmızılılar 3. sıraya gerileyecek. Bu şartlarda İstanbul'da son maçta Galatasaray'ın Juventus'u mutlak yenmesi gerekecek.
Galatasaray için bu gece olabilecek en iyi senaryo ise İspanya'dan galibiyetle dönmesi ve Kopenhag'ın da İtalya'da Juventus'u yenmesiyle oluşabilir. Ancak bu sonuçlarda bile yine son maçların sonuçları dikkate alınacak. Galatasaray ve Kopenhag'ın bu gece alacakları galibiyetler bu iki takımı 7 puana yükseltirken Juventus'u saf dışı bırakacak. Son maçlarda Galatasaray Juventus'a yenilse bile Kopenhag karşısındaki olası bir Real Madrid galibiyetiyle 2. tura yükselecek.
Şayet Galatasaray İspanya'dan galip ayrılır İtalya'dan ise beraberlik çıkarsa en kötü ihtimalle sarı kırmızılılar 3. olarak Avrupa Ligi'ne katılmayı garantileyebilir. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)