BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİşte ABD'yi kana bulayan saldırganlar----

İşte ABD'yi kana bulayan saldırganlar

İşte ABD'yi kana bulayan saldırganlar
19 Nisan 2013 - 06:40 www.finansgundem.com

Boston'da meydana gelen saldırıyla ilgili yapılan soruşturma sonucu şüphelilerin görüntüleri yayınlandı

ABD'nin Boston kentinde meydana gelen 1'i çocuk 3 kişinin öldüğü ve 170 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili yapılan soruşturma sonucu iki kişi oldukları açıklanan şüphelilerin görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde şüphelilerin sırt çantalarıyla birlikte arka arkaya yürüdükleri gözleniyor. Saldırganların silahlı ve tehlikeli oldukları da gelen bilgiler arasında.
Uluslararası Boston Maratonu’nun kana bulayan düdüklü tencereye yerleştirilmiş bombaları finiş çizgisine yakın bölgeye bırakan zanlıların fotoğraf ve görüntüleri basına dağıtıldı.
FBI tarafından basına dağıtılan görüntülerde, sırtlarında büyük çantalar bulunan iki beyaz erkek görülüyor. 20-30 yaşlarında olduğu anlaşılandan zanlılardan birincisinin kafasında siyah beysbol şapkası var. Siyah mont ve sarı pantolon giyen zanlının sırtında siyah bir çanta göze çarpıyor. İkinci zanlının kafasında ise ters takılmış beyaz bir beysbol şapkası var, kapüşonlu gri sweatshirt üzerine siyah montu ve siyah pantolonu ve açık renk sırt çantası ile göze çarpıyor.
İkinci zanlının eşkalinin dün CBS televizyonunun bildirdiği ile bire bir aynı olduğu dikkat çekti.
Soruşturmayı yürütün FBI ajansı Richard DesLauriers, iki zanlının aralarında 100 metre bulunan iki bombanın bırakıldığı bölgede gezindikten sonra kısa bir süre beraber dolaştıklarının tespit edildiğini söyledi. DesLauriers, elde edilen görüntülerin kimlikleri tespitini kolaylaştırdığını ancak halktan gelecek yeni ihbarları beklediğini de sözlerine ekledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)