BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'un üstünü kara bulutlar sardı! Beklenen yağış başladı----

İstanbul'un üstünü kara bulutlar sardı! Beklenen yağış başladı

İstanbul'un üstünü kara bulutlar sardı! Beklenen yağış başladı
23 Haziran 2021 - 15:04 www.finansgundem.com

İstanbul'da yağmur etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji'nin kuvvetli yağış uyarısı yaptığı kentin üstünü kara bulutlar sardı. İstanbul Valiliği'nden ve AFAD'dan da yağış beklenen bölgelerde vatandaşların dikkatli olmalarına yönelik açıklama yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için öğle saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. Uyarının ardından bazı ilçelerde yağmur başladı. Aniden bastıran yağmur yolları göle çevirdi.


Gündüzün gece döndüğü mega kentte bir anda bastıran yağmur şehrin bir çok noktasında vatandaşlara zor anlar yaşattı.


Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün saat 13.45'deki son radar görüntüsü ise haritaya böyle yansıdı.
BÖLGELER HAVA DURUMU TAHMİNLERİ
Ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Marmara ve Akdeniz bölgelerinin iç kesimleriyle Hatay çevreleri, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz Bölgesi'nin iç kesimleriyle Çorum, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor. Diğer yerlerde havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.
Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı riski, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli hareket edilmesi gerekiyor.

AFAD'DAN VE İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN PEŞ PEŞE UYARILAR
AFAD'dan yapılan son dakika uyarısına göre ise; "Bugün öğle saatlerinden itibaren, Trakya, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı riski ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun." denildi. İstanbul Valiliği'nden de, "İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nin raporuna göre; bugün (23 Haziran) öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." açıklaması yapıldı.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren Trakya, İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2/12 saat) olacağı tahmin edildiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı riski, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

HAVA SICAKLIĞI
Yurdun doğu kesimleri ile Kıyı Ege'de mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bu bölgelere dikkat! Gök gürültülü sağanak yağış var

 

İstanbul'da en düşük kirayı Erzurumlular ödüyor

 

İstanbul'da müsilaj etkisini sürdürüyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)