BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul’da yarın toplu taşıma ücretsiz----

İstanbul’da yarın toplu taşıma ücretsiz

İstanbul’da yarın toplu taşıma ücretsiz
10 Eylül 2023 - 23:48 www.finansgundem.com

Öğrencilerin yaz tatili sona erdi. İstanbul’da yarın ulaşımda olumsuzluk yaşanmaması için toplu taşıma ücretsiz olacak.

Milyonlarca öğrenci için yaz tatili sona eriyor. İstanbul'da ulaşımda olumsuzlukların yaşanmaması için tedbirler alındı. Sefer sayıları arttırıldı. Okulun ilk günü megakentte toplu taşıma da ücretsiz olacak.

6 binden fazla okul, 2 milyondan fazla öğrenci

Yaz tatili sonrası İstanbul'da 6 binden fazla okulda, 2 milyondan fazla öğrenci ders başı yapacak. Okulun ilk günü ulaşımın aksamaması için de hem valilik hem de belediye bazı tedbirler aldı.

Okulların açıldığı ilk gün İstanbul’da toplu taşıma araçları sabah saat 6'dan saat 14'e kadar ücretsiz olacak. Aynı zamanda okul servislerine de ilk gün İSPARK ücretsiz hizmet verecek.

İETT okulların açıldığı ilk günden itibaren ek sefer sayısını arttırıyor. İETT’de ve metroda ek seferler var. Buna göre günlük yapılacak ek sefer sayısı 1636 olacak.

Böylece binlerce kişinin toplu taşıma yönelmesi bekleniyor. Şehir hatları da ek seferler düzenleyecek. Kent içi kameralar ile de İstanbul trafiği izlenecek. Tıkanan arterler ile ilgili durum anında bildirilecek. Trafik denetimleri arttırılacak. Sivil trafik ve zabıta ekipleri koordinasyon içinde çalışması planlanıyor.

Okullar açılıyor! Sınıfta kalma geri geliyor

 

Pazartesi okullar açılıyor, önlemler açıklandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)