BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da yarın okullar tatil mi?----

İstanbul'da yarın okullar tatil mi?

İstanbul'da yarın okullar tatil mi?
17 Ocak 2016 - 22:27 www.finansgundem.com

İstanbul'da beklenen kar yağışının erken başlaması, öğrencilerde heyecan yarattı.

Yarın (18 Ocak Pazartesi günü) okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından merakla bekleniyordu. Vali Vasip Şahin, Twitter'dan yaptığı açıklamada İstanbul'daki okulların 18 Ocak Pazartesi günü tatil olduğunu duyurdu.

İstanbul'da kar yağışı, birçok ilçede başladı. Kar yağışının başlaması ile birlikte öğreciler de okulların tatil edilmesini beklemeye başladı.

Milyonlarca öğrenci İstanbul Valisi Vasip Şahin'den İstanbul'da yarın okulların tatil olduğu yönünde açıklama yapmasını bekliyordu.

VALİ VASİP ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Twitter üzerinden bir açıklama yaptı ve İstanbul'daki okulların 18 Ocak Pazartesi günü tatil edildiğini duyurdu. 

Vali Şahin, şu açıklamayı yaptı:

Meteorolojik verilere göre İlimizde başlayan kar yağışının yarın öğleden sonra etkisini artırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim-öğretime pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)