BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da şüphelileri vatandaş yakaladı----

İstanbul'da şüphelileri vatandaş yakaladı

İstanbul'da şüphelileri vatandaş yakaladı
18 Ocak 2015 - 20:27 www.finansgundem.com

Kasımpaşa'da şüpheliler vatandaş ve polis tarafından etkisiz hale getirildi. Şüphelilerin bıraktığı ve fünyeyle patlatılan çantadan bomba çıktı

Kasımpaşa’da şüpheli şahıslarla polis arasında yaşanan kovalama sonunda 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların kaçarken attıkları şüpheli poşetler bomba imha ekibi tarafından patlatıldı. Ekiplerin şüpheli poşetlerin üzerindeki incelemesi sürüyor. 
Olay, Kasımpaşa’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis şüphelendikleri 3 kişiyi takip etmeye başladı. Polis ile şüpheliler arasında yaşanan kovalama sırasında iddialara göre, şahıslardan biri havaya ateş açtı. Bu sırada şahıslar kaçarken iki adet şüpheli paketi yola fırlattı. Şüpheliler vatandaşlar ve polis tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi. Bunun üzerine polis bölgede yoğun güvenlik önlemi aldı. Olay yerine bomba imha ekibi sevk edildi. Bu sırada cadde trafiğe kapatıldı. Bomba imha ekipleri hazırlıklarını tamamlayarak şüpheli poşetlere fünye yerleştirerek kontrollü şekilde patlattı.

EL YAPIMI BOMBA

Poşetler, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile kontrollü şekilde patlatıldıktan sonra, etrafa saçılan parçalar incelenmek üzere Emniyet'e götürüldü. Bomba imha ekiplerinin incelemesi sonucunda, poşetlerin içinde el yapımı, parça tesirli, basınç etkili ve fünye ateşlemeli patlayıcı olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan 3 kişinin de, PKK'nın gençlik yapılanması olan YDG-H üyesi oldukları öğrenildi.  Ayrıca şüphelilerin üzerinden 2 adet tabanca çıktığı belirtildi.

Terörle Mücadele Şubesi'ne götürülen 3 kişinin sorgusu devam ediyor.
 
GÖRGÜ TANIĞI: ŞAHISLARI YERE YATIRIP BANTLADIK

Ekiplerin şüpheli poşetlerin üzerindeki incelemesi sürüyor. Yaşanan olay sırasında şüphelilerin yakalanması için polise yardım eden bir vatandaş, “Kaçıyorlardı, polis etrafını çevirdi ama hepsiyle mücadele edemedi. Polis vatandaşlardan yardım istedi. Biz de polise yardım edip şahısları yere yatırdık. Koli bandıyla adamları bantladık. İki paket vardı. Paketin üzerinde kablolar vardı” dedi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)