BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da lodos dehşeti----

İstanbul'da lodos dehşeti

İstanbul'da lodos dehşeti
23 Mayıs 2013 - 17:06 www.finansgundem.com

Sarıyer'de orman yangını, tehlike büyük. Çağlayan Adliyesinde tavan çöktü, hakimler ölümden döndü

İstanbul Sarıyer maden mahallesinde çıkan yangın şiddetli lodosun etkisiyle hızla büyüdü. Yaralanma ihtimaline karşı olay yerine sağlık ekipleri sevkedilirken, polis ekipleri de çevre güvenliğini sağladı. Sarıyer itfaiye ekiplerine destek olarak olay yerine Şişli, Beyoğlu, Kağıthane itfaiye gruplarından sevkedilen ekiplere, çevre belediyelere ait tankerlerle su takviyesi yaptı. Olay yerine ormanlık alanda çalışmak üzere iş makineleri de gönderildi.
ADALET SARAYINDA KORKULU SAATLER
Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda şiddetli rüzgar nedeniyle adliyenin dış cephesindeki bir mermer parçası metrelerce yüksekten adliyenin C kapısının önüne düşmesine neden oldu. Bu sırada parçanın düştüğü yerde kimsenin olmaması büyük bir şans oldu. Olayın ardından önlem alan güvenlik görevlileri mermer bloğun düştüğü alanı emniyet şeridi ile kapattı.
HAKİMİN ODASINDA TAVAN ÇÖKTÜ
Aynı dakikalarda ise adliyede görev yapan 4. İş Mahkemesi Hakimi Ali Yiğin’in odasındaki asma tavan da çöktü. Hakim Yiğin’in odada olduğu sırada gerçekleşen olayda şans yaralanma olmadı. Olay sırasında hakimin odasının penceresinin açık olduğu buradan giren şiddetli rüzgarın çökmeye olduğu öğrenildi.
LODOS YÜZÜNDEN SEFERLER İPTAL
İDO, fırtına nedeniyle bazı deniz otobüsü seferlerini iptal etti.
TANKER TRAFİĞİNDE SORUN YAŞANDI
Karadeniz üzerinden, özellikle Rusya'dan uluslararası piyasalara taşınacak olan petrol miktarının takip edilebilmesi açısından petrol piyasası oyuncuları tarafından yakından izlenen boğazlar tanker trafiğinde bugün fırtına nedeniyle sorun yaşanıyor.
İstanbul boğazında şiddetli lodos nedeniyle saat 16:10'dan bu yana 200 metreden büyük tanker geçişi yapılamıyor. Çanakkale Boğazı'nda ise herhangi bir sorun görünmüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)