BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'da düzenlenen operasyonlarda 432 tabanca ele geçirildi----

İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda 432 tabanca ele geçirildi

İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda 432 tabanca ele geçirildi
27 Şubat 2024 - 16:19 www.finansgundem.com

Silah sevkiyatı yapılacağı ihbarını alan İstanbul polisinin 4 ilçede yaptığı eş zamanlı operasyonlarda 432 tabanca ve çok sayıda silah yapımında kullanılan parça ele geçirildi. Yakalanan 24 kişiden 17'si tutuklandı

İstanbul'da silah kaçakçılarına yönelik olarak düzenlenen 4 farklı operasyonda 432 tabanca, 525 şarjör, bin silah imal silah gövdesi, süngü, namlu gibi parçalar ele geçirildi. Gözaltına alınan 24 şüpheliden 17'si tutuklandı. 

İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı şüphelilerin silah sevkiyatı yapacağı yönünde ihbar aldı. İhbarı değerlendiren ekipler belirlenen adrese operasyon düzenledi. Baskında silah sevkiyatı yapan şüpheliler yakalanırken, sevkiyatı gerçekleştirilecek silahlar ele geçirildi.

Şüpheliler gözaltına alınırken silahlara ise el konuldu. Çalışmalarına devam eden polisler, farklı ilçelerde imal edilen silah parçalarının Ümraniye'de bir atölyede toplandığını ve birleştirildiğini belirledi. Pendik, Ümraniye, Eyüpsultan, Bayrampaşa ve Sultangazi ilçelerinde 4 ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 24 şüpheli yakalanırken adreslerdeki aramalarda illegal silah atölyesi, 432 tabanca, 525 şarjör, bin silah imal silah gövdesi, süngü, namlu gibi parçalar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 17'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 7'si ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)