BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul’da 35 milyon liralık kaçak ilaç ele geçirildi----

İstanbul’da 35 milyon liralık kaçak ilaç ele geçirildi

İstanbul’da 35 milyon liralık kaçak ilaç ele geçirildi
08 Mart 2024 - 15:18 www.finansgundem.com

İstanbul Beylikdüzü'nde bir işyerinde 35 milyon liralık kanser, diyabet, astım, ürtiker, hormon, HPV ve romatoid artrit gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan ilaç ele geçirildi.

Beylikdüzü'nde ülkeye yasadışı yollarla sokulan ilaçların bulunduğu bir işyerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 35 milyon liralık kanser, diyabet, astım, ürtiker, hormon, HPV ve romatoid artrit gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan ilaç ele geçirildi.

İstanbul Emniyeti Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beylikdüzü'nde bulunan bir iş yerinde yasa dışı yollarla ülkeye getirilen ilaçlar olduğunu belirledi. Bir süre iş yerini takibe alan ekipler, dün söz konusu adrese operasyon düzenledi. Operasyonda koliler içerisinde sağlık koşullarına uymayacak şekilde gizlenmiş piyasa değeri 35 milyon lira olan 328 bin 632 ilaç ele geçirildi. İlaçların kanser, diyabet, astım, ürtiker, hormon, HPV ve romatoid artrit gibi hastalıkların tedavisinde kullanıldığı tespit edildi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı. Şüpheliyle ilgili adli işlem başlatıldı.

İstanbul Havalimanı'nda 27 milyon liralık kaçak ilaç operasyonu

 

Batman’da 137 koli kaçak ilaç ele geçirildi

 

100 bin kaçak ilaç ele geçirildi

 

Esenler'de kaçak ilaç operasyonu; 91 bin kaçak ilaç ele geçirildi 

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)