BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul'a tır ve kamyonların girişi kısıtlandı----

İstanbul'a tır ve kamyonların girişi kısıtlandı

İstanbul'a tır ve kamyonların girişi kısıtlandı
09 Mart 2022 - 23:47 www.finansgundem.com

İstanbul Valisi Yerlikaya, beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden tır ve kamyonların geçişine geçici olarak izin verilmeyeceğini duyurdu

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıklamayı sosyal medya hesabından, İstanbul'a tır ve kamyon girişlerinde kısıtlama yapıldığını duyurudu.

Yerlikaya konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden tır ve kamyonların ilimize girişine 10 Mart Perşembe günü 04.00'ten itibaren izin verilmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Yerlikaya sürücülere uyarıda da bulundu. Hareket halindeki tır ve kamyonların bulundukları en yakın park alanı ya da otoyol hizmet tesislerinde beklemesi uyarısı yaptı.

Ali Yerlikaya, Türk Kızılayı ekiplerinin 37 noktada, 160 gönüllü, 317 personel ve 90 araçla ikram hizmeti sunacağını duyurdu.

Eğitime kar engeli: 15 ilde okullar tatil edildi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)