BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul için kuvvetli yağış uyarısı----

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı
04 Eylül 2013 - 11:19 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için kuvvetli yağış uyarısında bulundu

Antalya için ise denizde fırtına beklendiğini açıklandı. Zonguldak'ta sağanak yağış ve çıkan hortum nedeniyle bazı binaların çatısındaki kiremit ve tahta parçaları araçların üzerine düştü, sahildeki bir iş yeri zarar gördü.
İstanbul için Meteoroloji'den uyarı yapıldı. Anadolu yakasında Şile, Ümraniye, Pendik, Kartal, Tuzla çevreleri ile Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde gök gürültülü kuvvetli yağış bekleniyor. Yetkililerin ve vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
ZONGULDAK'TA FIRTINA VE HORTUM  
Kozlu beldesinde etkili olan sağanak ve çıkan hortum nedeniyle bazı binaların çatısındaki kiremit ve tahta parçaları araçların üzerine düştü, sahildeki bir iş yeri de zarar gördü.
Sabah saatlerinde denizde çıkan hortum nedeniyle sahildeki yüzme havuzunun sandalyeleri, şezlonglar ve şemsiyeleri yola savruldu, belde merkezindeki telefon kulubüleri, süs çiçeklerinin saksıları ve çöp konteynerlerinin devrilmesinin yanı sıra bazı binaların çatı kiremetleri ve tahtaları araçların üzerine düştü.
Üzerine yıldırım isabet eden bir ağacın da devrildiği Kozlu'da, sağanakla yolda biriken su ulaşımda aksamalara neden oldu.
Elektrik kesintisi yaşanan beldede itfaiye ekipleri, yollardaki kiremit ve tahta parçalarını temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürü Ali Öztürk,  sabah saatlerinde sağanakla denizde aniden hortum çıktığını, beldenin iç kısımlarına kadar da etkili olduğunu söyledi.
Hortumun sahildeki yüzme havuzunun yanı sıra bazı binaların çatısına zarar verdiğini anlatan Öztürk, "Beldedeki temizlik çalışmalarımız sürüyor. Bazı araçlar çatıların üzerlerine düşen tahta parçaları nedeniyle zarar gördü. Hasar tespit çalışmalarını daha sonra ayrıntılı yapacağız " dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri kentte metrekareye 22 kilogram yağış düştüğünü bildirdi.
ANTALYA KÖRFEZİ'NDE FIRTINA UYARISI
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, denizde fırtına beklendiğini bildirdi. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Bodrum-Kaş arasında ve Antalya Körfezinde fırtına beklendiği kaydedildi.
Açıklamada, denizde rüzgarın kuzeybatıdan 4 ile 6, Bodrum-Kaş arasında ve akşam saatlerinden itibaren Antalya Körfezinde 7 ile 8 kuvvetinde eseceği, dalga yüksekliği 2 ile 3 metre, yer yer 4 metreye çıkacağı, havanın açık, görüşün iyi olduğu bildirildi. Hava sıcaklığında sahilde önemli bir değişik olmayacağı, iç kesimlerde ise sıcaklığın 2-5 derece arasında azalacağı belirtilen açıklamada, rüzgarın kuzey yönlerden orta, yer yer kuvvetli olarak eseceği ifade edildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)