BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul için fırtına alarmı----

İstanbul için fırtına alarmı

İstanbul için fırtına alarmı
31 Ocak 2021 - 19:42 www.finansgundem.com

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli esmeye başlayacak rüzgarlar ve yer yer fırtınalar için uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da bu gece kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini duyurdu. Bu uyarının ardından İstanbul Valiliği de internet sitesinde vatandaşlar için bir açıklama yaptı.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; İstanbul’da Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli esmeye başlayacak rüzgârların kuvvetli ve yer yer fırtına olarak esmesi bekleniyor. Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Marmara'nın batısında (Trakya genelinde) güneyden kuvvetli esmeye başlayacak rüzgârların; zamanla Marmara'da (Trakya, İstanbul, Yalova, Kocaeli, Sakarya) ise güney ve güneybatıdan kuvvetli (40-60 km/saat) ve yer yer fırtına (50-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Meydana gelebilecek çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Marmara Denizi'nde fırtına

Marmara Denizi’nde rüzgârın; yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Milliyet'in haberine göre, fırtınanın; öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

METEO UYARI KODU: SARI (01.02.2021) 

Hava durumu potansiyel tehlikelidir: Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.

Yeni haftada soğuklar bitiyor sağanak yağış geliyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)