BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİstanbul Arnavutköy'de polise silahlı saldırı----

İstanbul Arnavutköy'de polise silahlı saldırı

İstanbul Arnavutköy'de polise silahlı saldırı
15 Haziran 2016 - 13:08 www.finansgundem.com

İstanbul Arnavutköy'de denetim yapan polisler, bir şüpheliyi gözaltına almak isterken silahlı saldırıya uğradı. 1 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı, saldırganlardan biri öldürüldü

Saat 12.45 sularında Arnavutköy'de uyuşturucu satıcılarına yönelik denetim sırasında aranan şüpheliyi gözaltına almak isteyen polis ekibine silahlı saldırı düzenlendi, çatışma çıktı. Saldırıda, ilçe emniyet müdürü ve bir polis memuru yaralandı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi ve Özel Harekat sevk edildi, çatışma çıktı. Saat 14.20'ye doğru silah sesleri sustu. Çatışmada saldırgan silahıyla birlikte ölü olarak ele geçirilirken, yaralı polis memuru ise kurtarılamayarak şehit oldu.

Son dakika: Arnavutköy Belediyesi R. Muhtar Ahmet Ensar Parkı yakınlarında denetim yapan polis ekipleri, arandığı belirlenen bir kişiyi gözaltına almak istedi. Polise direnen şüphelinin yer aldığı gruptan ateş açılması üzerine bir polis memuru yaralandı.

Yaralı polisi bir süre alıkoyan şüphelilerle ekipler arasında çatışma çıktı. Çatışmada Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü de ayağından yaralandı. Yaralılar, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

ZAMAN ZAMAN DUMAN YÜKSELDİ

Çatışma üzerine bölgeye Özel Harekat ekipleri ve müzakere timleri gönderildi. Olay yerinde kaç saldırgan olduğu henüz belli değil. Polis ekipler çatışmanın yaşandığı gecekondunun çevresini kuşattı. Zaman zaman silah sesleri geliyor.

Park ve çevresi boşaltılıp güvenlik şeridi çekilirken, polis helikopteri de bölgeyi havadan kontrol ediyor. Şüphelilerin saklandığı barakadan duman yükselmeye başladı.

1 SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Saat 14.20 sularında silah sesleri sustu, 1 saldırganın öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis ekipleri gecekondun etrafındaki arazi arama çalışmaları başlattı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)