BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem''İşsiz güçsüz biri değilim''----

''İşsiz güçsüz biri değilim''

''İşsiz güçsüz biri değilim''
16 Ekim 2013 - 15:11 www.finansgundem.com

Bakan Bağış, katıldığı bir televizyon programında değerlendirmelerde bulundu

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, kendisine dünyanın neresinde hangi görev verilirse onu layıkıyla yapmaya çalışacağını ifade ederek, “İstanbul’un başarılı bir belediye başkanı var. Ben de işsiz güçsüz biri değilim. Ama ileride partimizin bütün kararlarının alındığı gibi, ortak akıl, istişare, tüm mekanizmaların sonunda bana farklı bir görev verilirse onu da en iyi şekilde yapmaya çalışırım” dedi.
Bakan Bağış, katıldığı bir televizyon programında değerlendirmelerde bulundu. Yurtdışında yaşayanların Kurban Bayramı’nı kutlayan Bağış, kendisinin de yıllarca yurtdışında yaşadığını belirterek, “Gurbette bayram zordur. Bir bayram namazı kılmak için iki saat arabayla en yakın camiye gitmenin ne demek olduğunu iyi bilirim. Bayramda herkes sevdikleriyle Türkiye’de tatil yaparken, mesai yapmanın, işe gitmek zorunda olmanın, eğer patronunuz biraz insaflıysa belki yarım gün size izin verirse, buna müteşekkir olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim” dedi.
GÖZLERİ DOLDU
Gözlerinin dolduğu görülen Bakan Bağış, “Gurbette hakikaten zordur. ‘Gurbette Akşam Çok Zor’ diye bir şarkı var. Gurbette bayram da çok zordur. Hatırladım o günleri, kolay değil yurtdışında mücadele etmek, çalışarak okumak, onların neticesinde bir yere gelmek… Hamdolsun o çabaların size verdiği çok önemli özellikler de oluyor” diye konuştu.
“İSTANBUL’UN BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANI VAR”
Bağış, yaklaşan yerel seçimler konusunda da açıklamalarda bulundu. “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı gönlünüzde var mı?” sorusu üzerine Bakan Bağış, şu yanıtı verdi:
“Ben zaten 12 yıldır İstanbul milletvekiliyim. İstanbul’a hizmet etmekten onur duyan bir kişiyim. Kabinede Başbakanımızın dışındaki tek İstanbul milletvekiliyim. İstanbul’a hizmet herkesin görevi. Peygamberimizin müjdelediği bir şehre hizmet etmek herkes için büyük bir onur. Bugüne kadar partim bana milletvekilliği teklif ettiğinde nasıl düşünmeden kabul ettiysem, 36 yaşında bana Genel Başkan Yardımcılığı tebliğ edildiğinde bunu onur duyarak yaptıysam, 38 yaşında Türkiye Cumhuriyeti gibi büyük bir ülkenin devlet bakanı olma onuruna nail olduysam, yarın bana dünyanın neresinde hangi görev verilirse onu aynı şekilde yapmaya çalışırım. İstanbul’un başarılı bir belediye başkanı var. Ben de işsiz güçsüz biri değilim. Ama ileride partimizin bütün kararlarının alındığı gibi, ortak akıl, istişare, tüm mekanizmaların sonunda bana farklı bir görev verilirse onu da en iyi şekilde yapmaya çalışırım.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)