BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'li komutan aniden yığılıp öldü!----

İsrail'li komutan aniden yığılıp öldü!

İsrail'li komutan aniden yığılıp öldü!
01 Temmuz 2021 - 16:27 www.finansgundem.com

Spor eğitimi sırasında fenalaşan 43 yaşındaki Sharon Asman, İsrail ordusunun en önemli isimlerinden biriydi. İsrail medyası, henüz nedeni bilinmeyen ölüm hakkında soruşturma başlatıldığını ve olayın incelendiğini yazdı.

İsrail ordusunun üst düzey komutanlarından Sharon Asman, yeni görevine atanmasından yalnızca iki gün sonra aniden hayatını kaybetti.

Jerusalem Post ve Haaretz gazeteleri, İsrail kara kuvvetlerinin ana piyade tugayı Nahal'a komuta eden 43 yaşındaki Asman'ın muharebe spor tatbikatı sırasında fenalaştığını bildiriyor.

25 yıldır İsrail ordusunda olan Yarbay Asman'ın yere yığılmasıyla Beit Lid askeri üssünde büyük bir panik yaşandı, hastaneye kaldırılan komutan kurtarılamadı.

2014'teki Gazze Savaşı'nda ve daha önceden Lübnan'da görev alan Asman için Başbakan Naftali Bennett ailesine bir taziye mesajı gönderdi. Bennett, "Asman en iyilerden biriydi" ifadesini kullandı.

İsrail medyası, henüz nedeni bilinmeyen ölüm hakkında soruşturma başlatıldığını ve olayın incelendiğini yazdı.

İsrail, Batı Şeria’da 24 Filistinliyi yaraladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)