BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'in rehine kurtarma operasyonunda 2 asker ağır yaralandı----

İsrail'in rehine kurtarma operasyonunda 2 asker ağır yaralandı

İsrail'in rehine kurtarma operasyonunda 2 asker ağır yaralandı
10 Aralık 2023 - 17:04 www.finansgundem.com

İsrail'in Hamas'ın elindeki esirlerin kurtarılması için yaptığı operasyonda başarısız olduğu ve bu sırada iki askerin ağır yaralandığı belirtildi.

İsrail ordusu, Gazze'de Hamas'ın elindeki esirlerin kurtarılması için gerçekleştirilen "operasyonun" başarısız olduğunu doğruladı ve bu esnada 2 askerin ağır yaralandığını açıkladı. 

“Gece, Gazze Şeridi'nde Hamas'ın elinde bulunan rehineleri kurtarmak için düzenlenen operasyon sırasında iki askeri ağır yaralandı. Operasyonda, rehinelerin kaçırılması ve alıkonulması olaylarına katılan çok sayıda terörist öldürüldü. Bu operasyonda hiçbir rehine kurtarılamadı. Rehinelerin serbest bırakılması ve ilgili bilgilerin toplanması amacıyla güvenlik kuruluşlarıyla birlikte çeşitli operasyonel ve istihbarat yöntemleriyle faaliyet göstermeye devam ediyoruz.”

Maariv gazetesinin internet sitesinden duyurduğu haberde, son 24 saatte ülkenin güneyindeki Soroka Hastanesi’ne 40 yaralı askerin getirildiği ifade edildi. Haberde, bunlarla birlikte Gazze'deki esir kurtarma "operasyonunda" yaralanan 2 askerin de aynı hastanede yoğun bakıma alındığı aktarıldı. Yaralı askerlerden 10'unun durumunun ağır olduğu duyuruldu.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ise esirleri kurtarma girişiminin başarısız olduğunu ve çıkan çatışmada İsrailli esir asker Sa'ar Baruch'un öldüğünü gösteren video yayımlamıştı.

Gazze'de 5 İsrail askeri daha öldü

 

İsrail, ABD’den 500 milyon dolarlık tank mermisi istedi

 

Bakan Fidan: Sorun İsrail ve Filistin'i aşar duruma geldi

 

Pentagon'dan İsrail'e bir uyarı daha

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)