BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'den seçim günü hakkında açıklama----

İsrail'den seçim günü hakkında açıklama

İsrail'den seçim günü hakkında açıklama
31 Ekim 2022 - 00:16 www.finansgundem.com

İsrail seçim günü olan 1 Kasım Salı günü, Batı Şeria'daki sınır kapıları ve bazı bölgelere giriş çıkışın yasak olacağını bildirdi.

Son 3.5 yılda beşinci kez seçime giden İsrail'de, İsrail Ordusu tarafından yapılan açıklamaya göre, erken seçimlerin gerçekleşeceği 1 Kasım tarihi için "Emniyet teşkilatının tavsiyesi ve ülkenin genel durumuna binaen, Yahudiye ve Samara Bölgesi (Batı Şeria'ya İsrail tarafından verilen isim) ile Gazze'deki sınır kapılarının kapatılmasına karar verildiği" ifade edildi.

İsrail Ordusu'nun yaptığı açıklamada, yasağın 1 Kasım gece yarısı başlayıp 2 Kasım gece yarısından önce kaldırılacağı aktarıldı.

İsrail'de seçimlerin yapıldığı ve Yahudi bayramlarının kutlandığı dönemlerde Gazze'deki Kerm Ebu Salim ile Beyt Hanun (Erez) sınır kapıları, Batı Şeria'da ise yerleşim birimlerinden geçen sokaklar giriş çıkışlara kapatılıyor, İsrail'de çalışan Filistinlilerin çalışma izinleri de donduruluyor.

İsrailliler 3.5 yılda 5. kez sandığa gidiyor

 

İsrail: Türkiye küresel bir aktör

 

İsrail, Lübnan ile deniz sınırı anlaşmasını onayladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)