BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail'de yolsuzluğa karşı protestolar beşinci haftasında----

İsrail'de yolsuzluğa karşı protestolar beşinci haftasında

İsrail'de yolsuzluğa karşı protestolar beşinci haftasında
26 Temmuz 2020 - 09:40 www.finansgundem.com

İsrail'de yolsuzluğa karşı düzenlenen ve Netanyahu'nun istifasının talep edildiği protesto gösterileri beşinci haftasında

İsrail'de Başbakan Benjamin Netanyahu'nun istifasını talep eden eylemler beşinci haftasına girdi. Protestocular haftalardır Netanyahu aleyhine açılan yolsuzluk davasını ve hükûmetin korona virüs salgınıyla mücadelede attığı adımları gündeme getiriyor.

The Guardian'da yer alan habere göre, İsrail'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede hükûmetin adımlarına tepki veren ve Netanyahu aleyhine açılan yolsuzluk davasını gündeme getiren protestocular istifa talep ediyor.

Beşinci haftasına giren eylemlerde Kudüs'ün merkezinde başbakanlık konutu çevresinde toplanan protestocular "Netanyahu istifa", "Yolsuzluk istemiyoruz" gibi sloganlar attı. 

Öte yandan protestoların ülkede normalleşme süreciyle birlikte artmaya başlayan Koronavirüs vakalarını etkilemesinden de endişe duyuluyor.

Netanyahu hakkındaki yolsuzluk davasının ikinci duruşması yapıldı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)