BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail güçleri Batı Şeria'da biri çocuk 6 kişiyi öldürdü!----

İsrail güçleri Batı Şeria'da biri çocuk 6 kişiyi öldürdü!

İsrail güçleri Batı Şeria'da biri çocuk 6 kişiyi öldürdü!
26 Kasım 2023 - 15:02 www.finansgundem.com

Filistin Sağlık Bakanlığı, Batı Şeria'da gerçekleşen baskınlarda İsrail güçlerinin 6 Filistinliyi öldürdüğünü duyurdu.


Şarku’l Avsat’ın Filistin resmi ajansı WAFA'dan aktardığı habere göre İsrail güçlerinin Batı Şeria'daki baskınlarda ve Cenin'de gerçekleştirdiği insansız hava aracı ( İHA) bombardımanında ölenlerin sayısının biri çocuk olmak üzere 6 ölüye yükseldi.

Haberde, İsrail'in Cenin kampındaki bir evi hedef alan İHA bombardımanı sonucu bugün şafak vakti bir Filistinli genç öldüğü, üç kişinin ise yaralandığı kaydedildi. Görgü tanıklarına göre, Halil Süleyman Devlet Hastanesi yakınındaki eve füze atıldı.

WAFA, İsrail güçlerinin yaralıları taşımak için ambulansların olay yerine gelmesini engellediğini bildirdi.

İsrail ordu güçleri, askeri bir buldozer eşliğinde Cenin şehrine çeşitli yönlerden saldırı düzenlerken, devlet hastanesi, Kızılay Cemiyeti genel merkezi ve İbn Sina Hastanesi'ni kuşattı. Ayrıca, keskin nişancılarını bazı yüksek binaların çatılarına konuşlandırdı.

İsrail güçlerinin şehrin mahallelerinde ve Cenin kampının eteklerinde birçok caddeyi buldozerlerle yıktığını ve kampın eteklerinde çok sayıda eve baskın düzenlediği kaydedildi.

AWP’nin haberine göre, İsrail güçlerinin Cenin'e yönelik saldırısında biri çocuk olmak üzere 4 vatandaşın öldürüldüğü, 6 vatandaşın da yaralandığı belirtildi.

Kampta büyük bir patlama meydana geldiğini ve İsrail güçleriyle şiddetli çatışmaların yaşandığını bildiren Filistin Enformasyon Merkezi, dumanların yükseldiğini gösteren görüntüleri Telegram hesabında yayınladı.

Filistin Haber Ajansı'nın aktardığına göre kaynaklar, Cenin mahalleleri ve batıdaki Hayfa Caddesi bölgesine yoğun güç konuşlandırılmasının yanı sıra şehrin semalarında yoğun bir keşif uçuşuna tanık olunduğunu söyledi.

Kudüs Tugayları’na bağlı Cenin Tugayı, bugün erken saatlerde üyelerinin Batı Şeria'daki Cenin mülteci kampının çevresine giren İsrail güçleri ve araçlarıyla şiddetli çatışmalara girdiğini açıkladı

Ayrıca, El Bireh kentinin Cebel et Tavil bölgesinde İsrail güçlerinin kurşunlarıyla yaralanan 16 yaşındaki bir Filistinlinin öldürüldüğü aktarıldı.

Öte yandan Filistin Bilgi Merkezi, İsrail güçlerinin Tulkerm kentine baskın düzenlediğini bildirdi.

İsrail bugün 39 Filistinli esiri serbest bırakacak!

 

İsrailli esir yakınlarından Tel Aviv'de protesto

 

İsrail askerleri 2 Filistinliyi öldürdü

 

İsrail, esirler serbest bırakılmazsa saldırılar başlayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)