BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsrail Filistin'lilere idamı mecliste görüşecek----

İsrail Filistin'lilere idamı mecliste görüşecek

İsrail Filistin'lilere idamı mecliste görüşecek
26 Aralık 2017 - 10:38 www.finansgundem.com

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Filistinlilere idam cezası getirilmesini öngören yasa tasarısının yarın oylanacağını açıkladı

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Filistinlilere idam cezası getirilmesini öngören yasa tasarısının çarşamba günü İsrail Parlamentosu Knesset'te oylamaya sunulacağını bildirdi.

İsrail televizyonuna konuşan Liberman, İsrail hedeflerine karşı operasyon düzenleyen Filistinlilerin idam edilmesini öngören tasarının çarşamba günü ilk tur oylamaya sunulacağını duyurdu. Liberman, "Bu türden bir kanun, ABD kanunlarında da var. Bu nedenle, İsrail'in de dünyadaki en güçlü demokratik sistemin izinden gitmesi tercih edilir." dedi.

3 TURDAN GEÇERSE YASALAŞACAK

Liberman, "Hapishaneye giren her terörist, terörist örgütleri, pazarlık (esir takası) amacıyla sivil ve askerleri kaçırmaya teşvik ediyor." diye konuştu. Yasa tasarısının kanunlaşması için parlamentoda yapılacak 3 turdan geçmesi gerekiyor. İdam hükmünün olmadığı İsrail'de suçlulara yüzlerce yıl hapis cezası verilebiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çuvaldız26 Aralık 2017 11:42

    Ülkemizdeki sözde adalet sistemi farklı mı? Darbeden sonra hapse giren çaycı, öğretmen, memur vs kaç tanesinin darbeyle alakası olmayıp hayatında askerlik dışında silah gormediği hâlde terörist damgası yiyorsa (ki bunların hayatlarında bir sokak gösterisine dahi katıldığı görülmemiştir kanaatimce), ve bu duruma kimse ses çıkarmıyorsa, kusura bakmayın, ulkemiz İsrail'den farklı değildir.