BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİspanya'yı Gloria vurdu----

İspanya'yı Gloria vurdu

İspanya'yı Gloria vurdu
20 Ocak 2020 - 17:17 www.finansgundem.com

33 şehirden sekizinde kırmızı alarma geçildi, kar yağışıyla birlikte gelen kasırga en az iki can kaybına yol açtı. Okulların tatil edildiği bölgede birçok yol kapalı

Avrupa'da bu yıl kış şartlarının ilk görüldüğü ülke olan İspanya, 'Gloria' kasırgasının etkisinde.

Ülkenin doğusundaki Valensiya, Balear Adaları, Aragon, Katalonya ve Murcia bölgelerinde sivil yardım ekiplerince alarm verilen 33 ilden 8'inde en yüksek derece olan "kırmızı alarma" geçildi.

Asturias bölgesinde, lastiklerine zincir takmaya çalıştığı aracın şiddetli rüzgarın etkisiyle hareket etmesi sonucu altında kalan bir İspanyol ile Valensiya'da sokakta yaşayan Romanya vatandaşı kadının soğuktan donarak öldüğü açıklandı.

Zorunlu olmadıkça yola çıkmama uyarısı yapıldı

Olumsuz hava şartlarından en çok etkilenen bölgelerin başında gelen Valensiya'da limanların kapatıldığı, 120 kadar belediyede okullarda öğretime ara verildiği ve denizde dalga yüksekliğinin 8,44 metreye ulaşarak rekor kırdığı belirtildi.

Saatteki hızı 130 kilometreyi bulan şiddetli rüzgardan dolayı Alicante Havaalanı'nın hava trafiğine kapatıldığı duyuruldu.

Ülke genelinde aralarında ana yolların da bulunduğu 129 yolun araç trafiğine kapatıldığı ya da sınırlı geçişlere izin verildiği bilgisi paylaşıldı.

Devlet Meteoroloji Ajansı (Aemet), kar yağışı, yağmur ve rüzgarın şiddetine dikkat çekerek, kırmızı alarm verilen kentlerdeki vatandaşların zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları uyarısında bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)