BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİspanya’da bir çocuğa aynı anda 6 organ birden nakledildi----

İspanya’da bir çocuğa aynı anda 6 organ birden nakledildi

İspanya’da bir çocuğa aynı anda 6 organ birden nakledildi
29 Nisan 2020 - 07:26 www.finansgundem.com

İspanya’da, üç yıl boyunca beklediği ameliyatı geçiren çocuğun hastaneden taburcu edildiği belirtildi.

İspanya’nın başkenti Madrid’deki Hospital La Paz hastanesinde geçen şubat ayında bir erkek çocuğuna aynı anda mide, karaciğer, on iki parmak bağırsağı, ince bağırsak, kalın bağırsak parçaları ve pankreas nakli yapıldı. Çocuk geçen cuma günü hastaneden taburcu edildi.

Europa Press’in aktardığına göre, Barselonalı Vicrot’un 3 yıl boyunca organ nakli listesinde beklediği ifade edilen haberde, tüm bu süre içinde günde 18 saat parenteral beslenme cihazına bağlanmak zorunda kaldı.

Çocuğun annesi, gebeliğin 27. haftasında, bebeğinin sağlık sorunları olduğunu öğrendi. Anne, “Ultrasondan sonra bana çocuğun gastroşizis (bazı organların karnın dışında yer alma durumu) olduğu söylendi” diye anlattı.

Hastanenin Bağırsak Nakli Birimi Başkanı Esther Ramos, her şeye rağmen Victor’un gelişiminin kusursuz olduğunu belirterek, “Yoğun bakım ünitesinde çok kısa süre kaldı ve ameliyattan iki ay sonra taburcu oldu” diye açıkladı. (Sputnik)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)