BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİspanya Bankia'dan erken çıkabilir----

İspanya Bankia'dan erken çıkabilir

İspanya Bankia'dan erken çıkabilir
15 Ocak 2014 - 10:29 www.finansgundem.com

İspanya, Bankia'da erken kısmi hisse satışına hazırlanıyor

İspanya hükümeti kurtarma şemsiyesi altındaki Bankia'da bu yılın ilk çeyreğinde hisse satışına hazırlanıyor. Konuya yakın kaynaklardan yapılan açıklamada hükümetin olumlu piyasa koşulları altında Bankia'ya daha önce vermiş olduğu kaynağın bir kısmını geri almayı umduğu belirtiliyor.  
Devletin bankadaki payından yüzde 18.4 oranında hisse satabileceği ve çoğunluk hissedar olmaya devam edeeceği bankanın yeniden yapılanmasının ise 2017 yılına kadar tamamlanacağı ifade ediliyor.

İspanya, Bankia'nın satış metodunu henüz belirlemedi

İspanya Ekonomi Bakan Yardımcısı Jimenez Latorre, kamulaştırılmış olan Bankia'nın tekrar özel sektörü satılması konusunda izlenecek methodun henüz belirlenmediğini söyledi.
Bankia ile ilgilenen yatırımcıların bu ilgilerini İspanyol hükümetine iletmeye devam ettiklerini belirten Latorre, ancak Bankia'nın satışı konusunda bir takvim belirlemediklerini vurguladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)