BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİsmet Berkan Hürriyet'ten neden gönderildi?----

İsmet Berkan Hürriyet'ten neden gönderildi?

İsmet Berkan Hürriyet'ten neden gönderildi?
26 Kasım 2016 - 08:16 www.finansgundem.com

Hürriyet gazetesi yazarı İsmet Berkan'ın görevine son verildi. Bu haberi Cem küçük twitter'dan duyurdu...

Radikal gazetesindeki genel yayın yönetmenliği görevinden alındıktan sonra Hürriyet gazetesinde köşe yazmaya başlayan İsmet Berkan, 6 yıl sonra Hürriyet'ten gönderildi.

KOVULMA DİYEBİLİR MİYİZ TAM BİLMİYORUM!

Berkan, Hürriyet'ten gönderilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Evet Hürriyet'le yollarımızın ayrıldığı doğrudur. Bunun adına tam anlamıyla kovulma diyebilir miyiz bilmiyorum. Anlaşmalı bir şekilde saygılıca yol arkadaşlığımıza son verdik."

AYDIN BEYLE 3 YILDIR GÖRÜŞMEDİM, KARARI KİM VERDİ BİLMİYORUM

"Aydın Bey mi sizi gönderdi" şeklindeki soruya ise Berkan: "Sayın Aydın Doğan'la görüşmeyeli belki de en az 3 yıl olmuştur. Bu kararı kim neden verdi inan ben de bilmiyorum. " şeklinde karşılık verdi.

NEDENİNİ CEM KÜÇÜK'E SORUN!

İsmet Berkan "Yazılarınızla ilgili bir sıkıntı mı sözkonusu oldu" şeklindeki soru üzerine İsmet Berkan, "Bunu ben de bilmiyorum. Detayları da Cem Küçük'e sorarsınız. Madem herşeyi biliyor. Herşey daha çok yeni. İlerleyen günlerde öğreneceğim. Hürriyet'i seviyordum, gazeteme ve karara da saygım sonsuz" diyerek cevap verdi.

Cem Küçük, İsmet Berkan'ın Hürriyet'ten gönderilmesinin arkasında herhangi bir siyasi neden olmadığını söyledi.

Küçük, "Aydın Doğan, İsmet Berkan'ı da kovmuş. Doğan'ın kendi şahsi tasarrufudur. Siyasi bir sebebi yok bu kovmanın. Doğan Grubu hakkında söylediklerim hep gerçek çıkmıştır. Bunu hala anlamayanlar kafasına bu hakikati soksun" dedi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaba taş 26 Kasım 2016 09:33

    Kabataş olayından sonra hala gazetecilik yapabilmesi asıl garip olan şeydi. Ama aslolan ekmek parası olduğu için daha fazla olumsuz şey söylemek istemem. Hayırlısı olsun.