BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmtia ve Döviz Piyasalarıİşlerinden en çok onlar nefret ediyor----

İşlerinden en çok onlar nefret ediyor

İşlerinden en çok onlar nefret ediyor
24 Kasım 2013 - 09:56 www.finansgundem.com

Monster.com'da yayınlanan bir ankete göre bundan en çok şikayetçi olan ülkelerin başında Amerika geliyor.

Süreklilik gösteren dokuz-beş çalışma saatleri tüm dünyada ortak şikayet sebebi, fakat işe alım sitesi Monster.com'da yayınlanan bir ankete göre bundan en çok şikayetçi olan ülkelerin başında Amerika geliyor. Araştırmaya göre, Amerikalılar çalışmaktan nefret ediyorlar.Pazar araştırma firması GfK tarafından yapılan anket sonuçlarına göre, Amerikalı çalışanların yüzde 15'i çalışmayı sevmediklerini veya işlerinden nefret ettiklerini dile getirdiler. Bu oran, yedi ülkede yapılan çalışmada en yüksek seviyede gerçekleşiyor. 
GfK 1.0007 katılımcı ABD'den olmak üzere Kanada, Fransa, Almanya, Hindistan, Hollanda, İngiltere ve ABD'den 8.000 kişiyle telefon üzerinden görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede işleri hakkında şu seçeneklerden birini seçmeleri istendi:İşime aşığım, işimi çok seviyorum, seviyorum, sevmiyorum, hiç sevmiyorum. Ankete katılanlardan neredeyse yarısı işlerini sevdiklerini söylerken, yüzde 31'i işlerinden çok fazla tatmin olamadıkları görüşünü iletti.
Ankete göre, Kanadalılar ise işlerinden en çok memnun olan ülke olarak dikkat çekiyor. Kanadalıların yüzde 64'ü ya işlerini seviyor ya da çok seviyorlar. Ülkede ankete katılanlardan sadece yüzde 7'si işlerini sevmediklerini veya nefret ettiklerini ifade etti. Hollanda ve Hindistan'da çalışanlar genel olarak işlerinden memnun gözüküyor. Bu ülkeler için işlerini seven kişi oranı sırasıyla yüzde 57 ve yüzde 55 olarak gerçekleşiyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)